Driftsstærk og innovativ profil skal lede Zleep hotel i Billund

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Zleep Hotels har ansat ny Hotel Manager på kædens store lufthavnshotel i Billund. Valget er faldet på Martin Ebmark, der, med sine 25 års erfaring fra hotel- og rejseindustrien, nu skal sætte skub i driften på det populære familie- og lufthavnshotel.

Vi er enormt glade for at kunne præsentere Martin som ny Hotel Manager i Zleep. Det kræver solid driftserfaring, stor viden om rejse- og turistbranchen samt kendskab til lokalområdet at drifte og lede et hotel som Zleep Hotel Billund Airport, der hvert år danner base for et hav af turister, og det ansvar er jeg ikke et sekund i tvivl om, at Martin kan løfte og endda med bravur.

Jytte Vestergaard, Director of Operations i Zleep Hotels.

Zleep Hotel Billund Airport rummer 163 værelser, en stor lounge med dertilhørende morgenmadsrestaurant og et fitnesslokale. Selv ser Martin Ebmark frem til at etablere gode partnerskaber i lokalområdet og til at udvinde hotellets store potentiale:

Martin Ebmark, Hotel Manager Zleep Hotel Billind Airport. Foto: Zleep Hotels

Der er ingen tvivl om, at hotellet har et enormt stort potentiale. Et potentiale jeg ser frem til at involvere lokalområdet og mine medarbejdere i. Jeg har et solidt iværksætter-gen, som jeg glæder mig til at få i spil inden for rammerne af Zleeps enkle og spændende hotelkoncept. Mest af alt glæder jeg mig dog til at se gæster på hotellet og til at lære mine nye kollegaer og medarbejdere at kende.

Martin Ebmark, Hotel Manager på Zleep Hotel Billund Airport.

Martin Ebmark har ligeledes mange års erfaring med ledelse som blandt andet konsulent, direktør og salgschef, og har senest drevet et stort hotel, Mellieha Holiday Centre, på Malta. Martin Ebmark tiltrådte stillingen som Hotel Manager i Zleep Hotels den 19. april 2021.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *