Drik fadøl i 10 kilometers højde – Lufthansa tilbyder dette mens der er Oktoberfest

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvert år fejrer Lufthansa Oktoberfesten. I år bliver ingen undtagelse. Temaet er forsat at besætningen har traditionelle folkedragter på i stedet for uniformerne, samt maden også har tæt forbindelse til Oktoberfesten. I år kommer der så også muligheden for at få fadøl ombord i 10 kilometers højde.

Det er ikke normalt at der serveres fadøl ombord på et fly, som befinder sig i 10 kilometers højde. Lufthansa havde det dog med i 1960’erne, hvor det var første gang kunderne kunne nyde fadøl i et fly. Til årets Oktoberfest er det igen muligt.

Udover fadøl, så vil du møde en besætning i Dirndl og Lederhosen, samt at kunne nyde speciallavet Oktoberfest-menu ombord. I Loungerne er der også Oktoberfest tema.

Fadøl var også muligt i 1960’erne ombord på Lufthansa. Foto: Lufthansa

New York, Singapore og Shanghai

Under dette års Oktoberfest, så kan rejsende opleve at besætningen i Dirndl og Lederhosen fra den 19. september på flyvninger fra München og til New York. Derefter følger ruten München til Singapore fra den 25. september. Sidst kommer ruten München til Shanghai fra den 6. oktober.

Lufthansa personalet, som har Dirndl og Lederhosen på i stedet for deres normale uniformer. Foto: Lufthansa

Der vil også være udvalgte europæiske ruter som Lufthansa og Lufthansa CityLine opererer, hvor besætningen vil være i Dirndl og Lederhosen.

Speciallavet menu

I løbet af perioden hvor Oktoberfesten fejres, så er der lavet en speciallavet Oktoberfest menu. Det er LSG SkyChef, sammen med nogle af Lufthansa kabinepersonale, der har lavet denne menu.

Menuen vil være ting som oksetartar medtrøffel, ørred med Riesling sauce og pistachio pesto. Disse menuer vil være tilgængelige på de interkontinetale flyvninger fra nu og frem til slutningen af oktober.

Oktoberfest i loungerne

Oktoberfesten bliver også fejret i de forskellige Lufthansa lounger i München. Der vil i løbet af perioden blive spist mere end 38.000 pretzels og 750 kilo bayerske pølser. Dertil 4.000 kilo Leberkäse og en traditionel Oktoberfest-suppe.

Gave til passagerne der lander i München

Hvis du lander i Münchens terminal 2 i den kommende weekend, så kan du være heldig at modtage gaver. Det kan være ting som pretzels, vingummiformede ølkrus og andre ting. Så være opmærksom på dette om du kommer forbi.

Selve lufthavnen i München er også med på at fejre Oktoberfesten. Så de har også løbende tiltag for de gæster som rejser igennem lufthavnen. Se mere om disse her.

Forsidefoto: Lufthansa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *