Vil du bo gratis på det nye Scandic Kødbyen helt frem til juleferien?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic Hotels har lige startet en konkurrence op, hvor du kan vinde gratis overnatning plus morgenmad i et af de helt nye værelser frem til juleferien. Det kan blive dig.

Det er i forbindelse med at det nye Scandic Kødbyen åbner op. Det er det nyeste hotel i Scandic kæden i Danmark, som ligger tæt ved Flæsketorvet.

Du kan vinde følgende:

  • Overnatning i værelse helt frem til juleferien
  • Gratis WiFi
  • Gratis morgenmad hver dag

Hotellet er som sagt helt nybygget og du får en toplækker seng i et spritnyt værelse med aircondition, WIFI, hårtørrer, pengeskab, strygebræt og strygejern, TV og eget badeværelse. Og hver morgen kan du spise dig godt mæt i den lækreste morgenmad fra vores buffet, som er fyldt med økologi og lækkerier for enhver smag.

Du kan læse mere om konkurrencen her.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er åben for alle over 18 år.

Konkurrencen udløber den 21. august 2018. Umiddelbart herefter vil Scandic ved lodtrækning finde 5 vindere. Alle vindere kontaktes direkte via email. Har den pågældende vinder ikke responderet på henvendelsen senest 7 dage efter, at vedkommende er blevet kontaktet, bortfalder muligheden for at modtage præmien, og en ny vinder findes ved lodtrækning og kontaktes. Opholdet har en værdi á 100.000 kr. Opholdet er gratis og varer fra den 7. september til den 21. december 2018. Opholdet gælder overnatning i standardværelse inkl. morgenmad for én person. Inden indflytning vil Scandic sammen med de enkelte vindere gennemgå en række husregler for opholdet. Overholdes disse ikke, forbeholder Scandic sig retten til at opsige aftalen.

Se alle detaljerne her.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *