Scandic tilbyder ekstraordinær chance: Få tre måneders gratis ophold på nyt Kødbyen-hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic har i forbindelse med ny hotellancering et unikt tilbud: Vind tre måneders gratis ophold på Scandic Kødbyen. Konkurrencen har medført et boom af unge interesserede.

Vi skrev om denne konkurrence for lidt tid siden, men du har forsat mulighed for at vinde 3 måneders gratis hotelophold på Scandics nyeste hotel i København.

Den 7. september slår Scandic op for hotelkædens nyeste satsning – et splinternyt hotel midt i Kødbyen på Vesterbro. Og på åbningsdagen vil hotelkæden kunne byde velkommen indenfor til nogle lidt anderledes gæster. Scandic har nemlig et unikt tilbud. I en ny konkurrence stilles fem gratis, indflytningsklare værelser på højkant fra åbningsdagen og mere end tre måneder frem.

Casper Puggaard, kommerciel direktør i Scandic i Danmark udtaler:

Det har været afgørende for os, at vores hotel i Kødbyen bliver lanceret med et inkluderende fokus. Det stemmer overens Vesterbros identitet og er i respekt for områdets beboere. Derfor besluttede vi også at tilbyde denne ekstraordinære mulighed til fem heldige mennesker. Vi har fået en ekstrem positiv modtagelse, hvilket vi er rigtig glade for.

Tre ud af fire interesserede er unge

Siden Scandic lancerede konkurrencen har antallet af interesserede boomet. Mere end 2000 mennesker fra hele Danmark har tilmeldt sig i håbet om at sikre sig et af de fem gratis værelser. Og det er særligt de unge, der prøver lykken.

Hele 73 procent eller knap tre ud af fire interesserede er mellem 19-26 år. Videre står aldersgruppen mellem 19-22 år for knap 30 procent af alle tilmeldinger. Endelig kommer mere end 25 procent af alle fra København og Sjælland, men også fra Midt- og Østjylland har der været stor interesse for at bo i hotellet i Kødbyen.

Casper Puggaard siger videre:

Vi har tydeligt kunne mærke en meget stor interesse fra den unge generation fra både Sjælland og Jylland. At der er kommet så stor efterspørgsel fra denne aldersgruppe kunne tyde på, at mange er på udkig efter et sted at bo i forbindelse med studiestart. Uanset alder eller årsag glæder vi os rigtig meget til at byde fem særlige gæster velkommen på åbningsdagen.

Læs mere om konkurrencen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *