EasyJet flyver igen til London fra Aarhus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra fredag den 1. november genåbner easyJet ruten fra Aarhus Airport til London Gatwick. Ruten genåbner netop op mod jul, hvor især London er et populært rejsemål for danskerne.

I Aarhus Airport starter november måned med genåbningen af en populær rute. EasyJet-ruten fra Aarhus Airport til London Gatwick er igen klar til at flyve danskerne fra Østjylland til juleshopping i den populære storby, som også er lufthavnens største internationale destination.

EasyJet flyver mandage og fredage

Mandage flyves fra London Gatwick kl. 10.45 med ankomst i Aarhus 13.50. Kl. 14.20 returnerer flyet fra Aarhus med ankomst i London Gatwick 15.15

Fredage flyves fra London Gatwick kl. 8.30 med ankomst i Aarhus 11.35. Returflyet afgår fra Aarhus kl. 12.05 med ankomst i London Gatwick 13.00.

Dermed er ruten oplagt for rejsende, der gerne vil på en lang week-end. Enten Østjyder, der vil en tur til London – eller indbyggere i den engelske hovedstad, der vil besøge Midtjylland.

Julehandel i London

Tal fra VisitBritain viser, at danskerne fra 2008 til 2018 øgede feriebesøgene til Storbritannien med over 56 % i juleperioden fra oktober til og med december. Over 25 % af danskernes rejser til Storbritannien i 2018 foregik i månederne oktober til december, og over 61 % af besøgene i 2018 gik til London, hvor især shopping er én af de helt store ferieaktiviteter.

Et smut til julebyen London bliver endnu nemmere for østjyderne med genåbningen af easyJets rute fra Aarhus Airport til London Gatwick, der flyver hver mandag og fredag i vinterhalvåret. Foto: Pressemeddelelse fra Aarhus Airport

”EasyJets genåbning af ruten giver østjyderne endnu flere muligheder for at rejse til London. Gatwick-Aarhus er en strategisk vigtig rute, da Gatwick er en meget populær lufthavn, der giver nem og hurtig adgang til London for både ferierejsende og forretningsrejsende. Samtidig er det et klart signal om, at easyJet ser et stort potentiale i Østjylland, når flyselskabet vælger at flyve fra Aarhus Airport, som den eneste lufthavn i Jylland,” siger direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

Med genåbningen af ruten til London Gatwick har Aarhus Airport nu to ruter til London. Ryanair har nemlig fløjet ruten til Stansted i 20 år. Med to ruter i spil bliver det endnu nemmere og mere fleksibelt for østjyderne at tage på juleshopping i favorit-storbyen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *