easyJet har lagt bud på airberlin

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

easyJet bekræftede fredag at de havde lagt et officielt bud på at købe dele airberlin’s forretning. Det er dele af de korte og mellemlange ruter, som easyJet gerne vil købe.

I pressemeddelsen står der følgende:

easyJet has this afternoon submitted a proposal to the overseers of Air Berlin’s insolvency to acquire parts of its short haul business.

The proposal is consistent with easyJet’s focused, city-based strategy in Germany.  However, given a number of uncertainties associated with Air Berlin, there is no certainty at this stage that any transaction will proceed.

easyJet will provide a further update in due course if and when appropriate.

Så det bliver mere og mere interssant, hvem som ender med at blive køberen af airblin. Der er i hvert fald ingen tvivl om at der er flere spillere i gang. easyJet er så de første, som officielt går ud og informere markedet om at de har lagt et købstilbud.

Den tyske statsgaranti på 150 millioner euro, som airberlin fik, udløber medio oktober. Så inden dette tispunkt vil vi nok se en afgørende.

Ryanair var også ude i starten med en interesse for at købe airberlin. Ryanair har dog ændret holdning og kigger nu på at komme med et aktivt bud på Alitalia, som også er et selskab uden penge på kistebunden.

Til avisen The Guardian udtaler Ryanairs karimatiske CEO Michael O’Leary følgende:

We are finalising details of deal for the bankrupt airline, but has no interest in German carrier Air Berlin

Du kan læse den korte pressemeddelse fra easyJet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *