easyJet sender alle fly på jorden nu

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

easyJet advarede om det for lidt over en uge siden og nu er det et faktum. Hele flåden sættes nu på jorden. Det sker efter at flyselskabet har gennemført 650 specialflyvninger for at hente strandede folk hjem.

I en børsmeddelse her mandag morgen fortæller easyJet at de sætter hele flåde på jorden, da efterspørgselen ikke er tilstede i øjeblikket. easyJet vil forsat stå til rådighed til at udfører specialflyvninger om det er nødvendigt.

I børsmeddelsen siger CEO Johan Lundgran i easyJet:

Jeg er ekstrem stolt over den måde alle ansatte i hele easyJet har ydet der absolut bedste i en svær situation. Dertil de mange piloter og besætningsmedlemmer som frivilligt har meldt sig til de mange specialflyvninger for at bringe kunder hjem.

Vi arbejder løbende for at sikre at easyJet er positioneret bedst muligt til tiden efter corona krisen.

Johan Lundgren, easyJet CEO

EasyJet har lige nu ikke økoniske problemer i horisonten, da deres refinancering ikke skal ske før 2022. Så udover den umiddelbare problemstilling med manglende indtjening og dermed kapital til de store løbende omkostninger, så er der ikke faresignaler endnu.

EasyJet har også forhandlet på plads md fagforeningen Unite, at medarbejderne fra 1. april 2020 og 2 måneder frem får 80% af deres løn som en del af regeringens job planer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Must-have sommergadgets - op til 50% rabat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *