Egyptair ansætter Henrik Lund og satser mere på Norden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Egyptair har netop ansat den kendte rejseprofil Henrik Lund til at varetage den daglige ledelse af Egyptair’s salg i Norden.

En pressemeddelse fra Global Airline Connect (GAC), der i ti år har varetaget salgs- og servicefunktioner for Egyptair i Norden, oplyser at Egyptair nu styrker deres tilstedeværelse i Norden.

Det viser også at Egyptair gerne vil have mere fat i det nordiske marked og blandt andet have flere danskere til Egypten eller rejse via Cairo ud i verden.

Med nye Airbus 320neo’er på turen fra København er det bestemt konkurrencedygtigt. Egyptair byder også på en moderne langruteflåde, hvis du rejser videre fra Cairo.

Med ansættelsen af Henrik er vort ønske om at intensivere salgsindsatsen i Norden indfriet. Henrik har ikke kun et yderst indgående kendskab til luftfartsindustrien i Norden men ligeledes et dybdegående kendskab til mange af vores spændende destinationer i både Afrika og Mellemøsten.

Mr Hesham Hanafy GM Nordic & Baltic for Egyptair.

For Henrik Lund, som har erfaring fra Air Canada, SAS, Aegean og Emirates har Egypair fået sig en erfaren profil.

Jeg glæder mig til at promovere vores helt nye Airbus 320neo-flyvning fra København hvor vi allerede nu tilbyder 4 gange ugentlige afgange non-stop til Cairo. Flyet har en 2 klasses konfiguration, fordelt med 16 Business Class og 126 på Economy Class og ovenikøbet tilbyder vi, noget der desværre er blevet lidt af en sjældenhed, en ”rigtig” Business Class kabine med tilhørende brede sæder, top service og bonusmil med Star Alliance foretrukne bonuskort. På alle klasser er der ”in-seat” skærme med tilhørende video on-demand og et righoldigt underholdningsprogram, USB-stik samt mulighed for at benytte sig af WiFi.

Henrik Lund

Henrik Lund henviser også til at man foruden Cairo har en rigtig god trafik til især :

 • Addis Ababa
 • Amman
 • Khartoum
 • Hargeis
 • Nairobi
 • Erbil
 • Baghda
 • Beirut
 • Entebbe
 • Dubai
 • Asmara
 • Dar esSalaam
 • Juba
 • Kiglai

Med ansættelsen af Henrik har vi fået den person der sammen med ledelsen skal være med til at sikre vores strategi om en kraftig ekspanderen i Norden hvor Egyptairs stærke netværk til og fra Cairo skal udbygges yderligere. Med Henriks solide baggrund fra selskaber som SAS, Emirates,
Aegean & Air Canada hvor han også havde det nordiske salgsansvar er vi sikre på at vi kan være med til at sætte en ny dagsorden for Egyptair i Norden.

Hesham Hanafy GM Nordic &Baltic.

Egyptair samarbejde med Global Airline Connect (GAC)

Egyptair repræsenteres i Norden af Global Airline Connect (GAC) der gennem de sidste 10år har varetaget salg og servicefunktioner for Egyptair.

Med eget reservations og support kontor bliver der nu sat yderlig fokus på Up Market Leisure trafikken, samt introduktionen af en lang række nye
produkter til Egypten og når rejserestriktionerne forhåbningsvis i løbet af året, lempes yderligere vil der igen blive tilbudt grupperejser til et af verdens 7 underværker samt til de mange andre kulturelle destinationer Egyptair flyver til.

Foruden at tegne Egyptair rent salgsmæssigt i hele Norden vil Henrik Lund ligeledes blive en del af det ny GAC ledelsesteam der tilbyder repræsentations af både flyselskaber, DMC’er, NTO’er samt
ledende hotellers i hele Norden.

Foto: Egyptair/GACHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *