Eksklusiv bourbon: Woodford Reserve Emirates Personal Selection

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I juli måned kan Emirates’ passagerer på First og Business Class besøge den unikke Onboard Lounge på selskabets A380’ere og nyde en helt særlig bourbon udviklet af Woodford Reserve specielt til Emirates.

Emirates er kendt for at tilbyde en rejseoplevelse i særklasse – blandt andet på grund af et ganske særligt øje for detaljerne. Men luftfartsselskabets seneste tilbud til premium-passagerer, er alligevel noget ud over det sædvanlige.

Emirates har lanceret en nøje udvalgt og eksklusiv whisky, Woodford Reserve Emirates Personal Selection fra amerikanske Woodford ReserveDen særlige bourbon – som whisky jo retteligen benævnes, når det kommer fra USA – serveres for First- og Business Class-passagerer i den efterhånden ikoniske A380 Onboard Lounge på udvalgte ruter ind og ud af Storbritannien, USA, Australasien og Sydøstasien. Den udsøgte bourbon er udvalgt og blended af Woodford Reserve Master Distiller, Chris Morris. Den særlige blend har duftnoter af tørret frugt, sød honning, vaniljecreme og brændt træ. Smagsprofilen er rig og afrundet med noter af kirsebær, chokolade, toffee og karamel. Finishen er glat og cremet med en lang, varm, tilfredsstillende afrunding – eller ‘hale’, som eftersmagen kaldes.

Woodford Reserve Emirates Personal Selection er en unik blend i et ganske lille batch på blot to tønder i alt. Tønderne er kombineret for at skabe en unik smagsprofil, der aldrig kan gentages. En standard batch af Woodford Reserve Bourbon består af omkring 120 tønder, hvilket skaber en ensartet, afbalanceret profil på tværs af alle burbonens fem smagsområder, men når batchen kun består af to tønder, opnår Master Destilleren en kompleks og intens smagsprofil og en uforglemmelig unik oplevelse.

90 tusinde miniatureflasker om året

Emirates First og Business Class-passagerer kan også smage på Woodford Reserve Distiller’s Select, som har været passagerernes foretrukne bourbon i 15 år på First Class. For fem år siden blev den 15-årige Select også gjort tilgængelig for passagerer på Business Class. Hvert år serverer Emirates over 90.000 miniatureflasker Woodford Reserve til passagerer ombord, samt 6.500 flasker 75cl Woodford Reserve i A380 Onboard Lounge.

I det hele taget tilbyder Emirates sine passagerer et uovertruffent sortiment af verdens mest prestigefyldte vine og spiritusmærker, efter at have investeret næsten 7 mia. kroner i deres vin- og spiritussortiment siden 2006. Alene i 2023-2024 investerer Emirates 10 mia. kroner i at tilbyde et enestående sortiment af mad- og drikkevarer ombord og i luftfartsselskabets lounges.

Om Woodford Reserve

Woodford Reserve er en super-premium Kentucky Bourbon, destilleret på det historiske Woodford Reserve Distillery i Versailles i hjertet af staten Kentucky, USA. Woodford Reserve Distillery er et nationalhistorisk vartegn og repræsenterer håndværk med en balance mellem historisk arv og moderne praksis.

Foto: Emirates / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *