Guide: besøg hovedstaden på budget

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Få en kulinarisk oplevelse til en fornuftig pris

Har man været på tur til hovedstaden, ved man, at det ofte er en kostelig affære. Ønsker man at besøge diverse kultursteder, spise sig mæt i de lækre delikatesser og bo eksklusivt, bør man forvente, at det bliver dyrt. Der er imidlertid mange tiltag, som man kan gribe om, hvis man ønsker at opleve København på budget.

Det første, man kan gøre, er at undersøge overnatningsmulighederne grundigt. Man kan faktisk komme på billigt hotel på Vesterbro – og dette giver flere penge i budgettet til andre ting.

Dansk mad findes også i hovedstaden. Foto: Sharon Ang / Pixabay

Herudover findes der også et hav af lækre spisesteder, hvor du ikke skal have den helt store pengepung fremme. Du kan eksempelvis få en kulinarisk oplevelse på 1*1 Street Kitchen. Her koster en hovedret kun 75 kr.! Er I et større selskab, er Madklubben et sikkert valg. Her får I tre retter for kun 225 kr.

Bliv klogere på kulturen

Efter I har spist jer mætte på en af de skønne restauranter i nærområdet, er der masser af kulturelle oplevelser, som venter jer rundt om hjørnet. I Kødbyen er der fyldt med unikke barer og natklubber, hvor I kan give den gas i de sene nattetimer. I kan eksempelvis tage et smut forbi NOHO eller danse på Jolene Bar. Er I mere i det kunstneriske hjørne, findes der et par gallerier i nærområdet. Gå på udforskning blandt de specielle kunstværker på V1 Gallery eller oplev kulturen helt tæt på i de gamle industrielle lokaler på Gallery Poulsen.

Her kan du overnatte billigt på Vesterbro

Efter en lang dag med en masse indtryk er det vigtigt at kunne slappe af og falde til ro i trygge rammer. Derfor bør man ikke gå på kompromis, når man skal vælge hotel i København. At overnatte i den aktive storby kræver imidlertid ikke mange penge. Tværtimod findes der en række budgetvenlige hoteller, som egner sig særligt godt til dig, der ønsker at bo centralt. I kan eksempelvis overnatte på Go-Hotel. Go-Hotel er et centralt beliggende 2-stjernet hotel på Vesterbro. Her får du alt, hvad en god tur til København bør indebære. Hotellet tilbyder både familieværelser og enkeltværelser – og så kan du tilmed købe en lækker morgenbuffet med i prisen. Nær hotellet finder du et P-hus, hvis du er i bil – og der er mulighed for at tjekke sent ud, hvis I har behov for at sove længe. På værelserne er der en behagelig atmosfære med gode senge og en sikker Wi-Fi forbindelse, så I kan koble af efter en lang dag i storbyens pulserende liv.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Bente Jønsson / PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *