SAS deltog ved Embraer træf i Aalborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er det ganske vidst at SAS har fået flytypen Embraer 195 i flåden og netop det første eksemplar af typen gæstede kortvarigt Aalborg i dag.

Dagen i dag har her til formiddag budt på et vaskeægte Embraer træf i Aalborg. Hele 3 selskaber lagde vejen forbi den nordjyske lufthavn med flytypen, her iblandt SAS, British Airways, og den sædvanlige KLM til Amsterdam der for kort tiden atter blev opgraderet til 4 daglige afgange til den Hollandske hovedstad.

Læs mere her: KLM opgradere til 4 daglige til Amsterdam

SAS på testtur før premieren

Specielt for de selskaber der i dag besøgte Aalborg, er at det ene af selskaberne var SAS.

SAS annoncerede sidste år at selskabet ville inddele sine operationer i 3 selskaber, SAS Scandinavia, SAS Connect og SAS Link. hvoraf sidstnævnte altså er det selskab der har anskaffet sig Embraers, og ligeledes er det af de 3 selskaber i SAS der kommer til at operere flytypen.

SAS har selvfølgelig valgt at teste flytypen før den sættes i drift, og den ene af destinationerne på denne test gik til Aalborg. Flyet med registreringen SE-RSK landede således klokken 12.17 på Aalborgs runway 08L hvor flyet derefter taxiede fra Runway 26L og tilbage til Runway 08L hvor flyet holdte små 30 minutter imens turen videre til Malmö Sturup blev planlagt, og flyet var således tilbage i luften klokken 12.48

Kan være et billede af udendørs og tekst, der siger "Ca SVS9361/SvS9361 SVS9361 SAS Operated by SAS Link CPH COPENHAGEN AAL AALBORG Departed 0:40 ago Embraer E195LR Arrived 0:07 ago CALIBRATED ALT. ft GROUND SPEED 0 km/h REG:SE-RSK REG: SE-RSK"
Ingen tilgængelig beskrivelse.
SE-RSK’s første visit i Aalborg samt oversigt over da den befandt sig i Aalborg den 7/4 2022: Foto: André Jørgensen/Screenshot Flightradar 24

Sættes i drift fra den 10/04 2022

SAS har valgt at lade indsættelsen af den nye flytype ske hurtigt, og den første destination bliver således Aalborg. De første afgange med den nye flytype sættes ind på rute SK1215 fra København og fra Aalborg rute SK1210, og derefter vil flytypen flyve på det resterende SAS netværk.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *