Wizzair med comeback til Aarhus, og ny rute til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi hos InsideFlyer har på det seneste skrevet en masse om Wizzair, og med god grund, selskabet ekspandere kraftigt og nu kaster denne ekspansion atter ruter til Danmark af sig.

Wizzair har atter engang besluttet at ekspandere deres netværk og denne gang giver ekspansionen ligeledes et comeback til Aarhus på destinationskortet.

Aarhus er ikke en ny destination for Wizzair idet at selskabet tidligere har fløjet mellem Gdansk og netop Aarhus, men ruten lukkede desværre kort tid efter at den var startet, men sådan ser det ikke ud til at blive nu her ved deres comeback til den østjyske lufthavn.

Udsolgt på de første afgange

De 2 Første afgange på den nye rute mellem Aarhus og Bukarest der skal flyves den 29 September og 2 Oktober står nemlig som udsolgt allerede, her kort tid efter at ruten er offentliggjort, og dette viser tegn på at Rumænien ser ud til at kan have et marked fra Aarhus af.

Ruten til Bukarest vil i første omgang blive fløjet 2 gange om ugen fra den 29 September.

Første afgang den 2 Oktober står allerede som udsolgt i Wizzairs bookingsystemer: Foto: Screenshots: Wizzair.com

En gevinst for Aarhus

Ruten fra Bukarest og til Aarhus er med stor sandsynlighed en stor gevinst for den østjyske lufthavn.

Lufthavnen i Aarhus har igennem Coronapandemien lidt stor last, idet at der blandt andet har været gang i svingdøren på ledelsesgangen.
Legeledes har lufthavnen mistet et par ruter og operatører fra lufthavnen grundet alt for lave passagertal på ruterne, blandt andet har Aarhus lufthavn sagt farvel til et andet stort lavpris selskab.

easyJet havde indtil fornylig en rute der forbandt Aarhus lufthavn med den tyske hovedstad Berlin. Dette er også en rute som vi hos InsideFlyer har testet.

Læs mere her: InsideFlyer tester easyJet

Også ny rute til København

Selv om Wizzair har annonceret comeback til Aarhus stopper selskabets vækstplaner ikke her. Wizzair har nemlig også en ny rute til København med i bagagen, og denne gang går ruten til Polens hovedstad Warszawa.

Ruten til København vil blive fløjet 5 gange om ugen fra den 1 Juni, med en middagsrotation.

Forsidebillede: Airbus A321-200 – Claus Madsen BongoPlanesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *