Emirates åbner ny 2. afgang til Hamburg fra Dubai med A380

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 29. oktober 2018 åbner Emirates en ny 3. og daglig rute fra Dubai til Hamburg. Ruten betjenes af den populære flytype Airbus A380, hvilket gør Emirates til det første og eneste flyselskab i Hamburg Lufthavn med planlagte A380 flyvninger. Det ikoniske fly benyttes dermed af Emirates på alle ruter til og fra Tyskland.

Verdens største internationale flyselskab Emirates åbner sin første kommercielle rute til Hamburg med flytypen A380 den 29. Oktober 2018. Indsættelsen af Airbus A380 flyet vil betyde en øgning i kapaciteten på over 22 % på den Med et total udbud på 6090 sæder om ugen i hver retning på ruten, vil Emirates tilbyde både forretnings- og privatrejsende fra Nordtyskland en endnu større mulighed for at rejse til Dubai og derfra yderligere 150 destinationer. Hamburg Lufthavn har en vigtig betydning som en del af Emirates’ globale netværk. På de eksisterende ruter til både Frankfurt, München og Düsseldorf benyttes Airbus A380 allerede og nu bliver Hamburg så føjet til listen.

Emirates’ Airbus A380 fly på ruten Dubai-Hamburg vil tilbyde en høj standard i både kvalitet og service: Ombord på flyet er der totalt 516 sæder i en 3-klasses konfiguration med 426 brede sæder i Økonomiklassen på flyets hoveddæk, 76 sæder, der kan lægges fladt ned, på Businessklasse og 14 private suiter i First Class på flyets øverste dæk. Emirates A380 er berømt for spa-området på første klasse, så vel som Onboard Loungen for passagerer på både First Class og Business Class. Loungen er det mest populære sociale sted i 40.000 fods højde. Passagererne på alle klasser kan nyde den gratis WiFi til at holde forbindelse med familie og venner, samt lade sig underholde af Emirates’ prisvindende underholdningssystem “ICE” med mere end 3500 kanaler til film, tv programmer, musik og podcasts og endda på den største personlige skærm, der er set i flyindustrien. Endvidere kan passagerer på First Class og Business Class nyde godt af den dertilhørende chaufførservice, såvel som adgang til Emirates’ globale netværk af lounger i lufthavnene og herunder en 900m² lounge i Hamburg Lufthavn.

Volker Greiner, Emirates’ Vice President for Nord- og Centraleuropa, siger om den nye rute:

Vi er glade for endelig at kunne bringe vores Airbus flagskib “hjem” og at Hamburg nu bliver føjet til listen over de 48 destinationer, som i forvejen serviceres af A380 flyet. Dette ikoniske fly fortsætter med at begejstre vores passagerer og sætter barren for rejsekomfort på kommercielle flyvninger. Vi glæder os til at kunne tilbyde den prisvindende Emirates A380 oplevelse til vores passagerer, der flyver fra Hamburg. Skiftet til A380 flyet betyder et total antal på 1120 ekstra sæder om ugen i hver retning, hvilket imødekommer en stigende efterspørgsel fra rejsende på ruten, samt viser vores tilknytning til Hamburg. En øgning i antallet af passagerer vil også resultere i en øget turismeomsætning for Hamburg og opland, hvilket vil give et boost til den lokale økonomi og skabe flere jobs.

Michael Eggenschwiler, Hamburg Lufthavns administrerende direktør, er også begejstret for den nye rute:

Emirates har i de sidste 12 år været en fast bestanddel af vores drift og en betroet partner. Efterspørgslen har fra begyndelsen været høj på den direkte rute til Dubai som knudepunkt og nu med to daglige afgange. Det faktum, at Emirates nu indsætter A380 for planlagte flyvninger til og fra Hamburg Lufthavn, er en logisk konsekvens af den konstante høje tilgang af passagerer på Dubai-flyet.  For passagererne betyder det endnu mere komfort og et bedre produktudbud. Beslutningen om den nye rute er en klar tilknytning til Hamburg. Med en øget sædekapacitet, understreger Emirates rutens tiltrækningskraft og Hamburgs storbyområde, såvel som vigtigheden af Hamburg Lufthavn i flyselskabets internationale rutenetværk.

Med Hamburg som nummer 49 på listen over destinationer, der betjenes af det populære A380 fly i Emirates’ globale netværk, vil passagerer, der rejser fra Hamburg, kunne nyde godt af den direkte A380 til A380 oplevelse via Dubai til Auckland, Bangkok, Hong Kong, Mauritius, Seoul, Shanghai, Sydney, Taipei, Tokyo og mange flere.

2018 markerer det 10. år for Emirates’ flyvninger med A380 flytypen. Flyselskabet er den faktisk verdens største A380 operatør. Med den nuværende flåde på 103 A380 fly og yderligere 59 bestilte fly, har Emirates’ tilknytning til A380 programmet en værdi på over 60 billioner amerikanske dollars. Alle A380 fly bliver indrettet på Airbus fabrikken i Hamburg, inklusiv et signifikant kabineinteriør og den sidste bemaling, ligesom flyene også bliver endeligt leveret fra Hamburg. Emirates A380 programmet opretter og supporterer fremstillingsjob på tværs af den globale fly-forsyningskæde. Flyproducenten Airbus vurderer, at Emirates’ bestilling af A380 fly alene supporterer 41.000 direkte, indirekte og inducerede jobs i hele Europa, inklusiv omkring 14.500 jobs i Tyskland alene. Det første Emirates A380 fly besøgte Hamburg for første gang 24. September 2011 i anledning af Hamburg Lufthavns 100-års jubilæum.

På selve dagen den 29. oktober 2018 vil flyvningen starte i Dubai på morgenafgangen (EK059/EK060) til Hamburg, og fra den 30. Oktober 2018 bliver A380 flyet indsat på eftermiddagsafgangen fra Dubai kl. 15:00 lokal tid (EK061/EK062) og med ankomst i Hamburg (HAM) kl. 19:50 lokal tid. Returflyet, EK062, afgår fra Hamburg kl. 21:00 lokal tid og ankommer til Dubai kl. 06:20 lokal tid den næste morgen. De to andre daglige afgang mellem Dubai og Hamburg EK059/EK060 vil stadig blive betjent af flytypen Boeing 777-300ER.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *