SkyTeam tilbyder et nyt værktøj til awardrejser på tværs af flyselskaber

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SkyTeam, alliancen som blandt andet tæller KLM og Air France som medlemmer, introducerer et nyt bestillingsværktøj til rejser med flere selskaber. Det gør det nemmere og giver flere muligheder for medlemmer at bruge deres optjente points på rejser.

Værktøjet vil fra start være tilgængelig for 17 ud af 20 deltagende flyselskaber. Det giver næsten alle SkyTeam frequent flyers mulighed for, at bestille en awardrejse med flere selskaber. Yderlige to selskaber vil indføre systemet i de kommende måneder.

Det eneste du skal gøre, er at logge ind på websitet. Herefter vælger du blot afgangslufthavn og slutdestination, og får præsenteret de forskellige muligheder. Herefter kan du bestille din rejse og betale med dine miles.

“Frequent flyers er timevis i luften, de har fortjent deres miles, og vi vil gøre det nemmere og mere bekvemt at bruge dem med et bookingværktøj lige ved hånden”, siger Mauro Oretti, SkyTeams vicepræsident – salg og marketing, customer experience. Han fortsætter: “SkyTeam er den første alliance til at introducere en webbaseret teknologiløsning til rejsebureauer med flere priser, og det er et andet eksempel på, hvordan vi leder branchen ved at finde nye måder at gøre flyver mere givende for vores frequent flyers.”

Med 1.074 destinationer i SkyTeams netværk, har kunderne et større udvalg end nogensinde, når det kommer til, hvor de skal flyve til. De mest populære byer for kunder, der indløser deres miles, omfatter: New York, Los Angeles, Tokyo, Paris, London, Seoul, Bangkok og Beijing.

Det webbaserede multi-airline bestillingsværktøj er anden gang SkyTeam var i front i flybranchen. Alliancen lancerede SkyTeam Rebooking i marts, og blev den eneste alliance, der tilbyder en  løsning på tværs af alliancen for at reducere ulemperne for kunderne ved flyforsinkelser og aflysninger på større lufthavnsnavne over hele verden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *