Emirates ændrer wifi priser endnu en gang

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I starten af sidste måned, annoncerede Emirates at det er slut med billig wifi. Før kunne passagerer købe 500Mb for kun $1, efter de første gratis 10Mb. På grund af de høje omkostninger af den teknologi der er nødvendigt for at yde den service, har selskabet besluttet at øge priserne yderlige. Siden den første annoncering, er priserne blevet tilpasset. Oversigten er blevet mere kompliceret, men er i passagerernes fordel.

Pris afhængig af status og rejseklasse

Det var allerede tydligt at Emirates gerne så at passagerer er medlem af deres Skywards loyalitetsprogram når de bruger wifi ombord. Det gør det nemmere for selskabet at lade brugerne logge på. For Gold og Platinum medlemmer i alle rejseklasser bliver wifi gratis og ubegrænset fremover! Også Skywards Silver og Blue medlemmer i First og Business class får gratis internetadgang. Du skal dog være tilmeldt programmet inden afgang.

I Economy Class får passagerer 20Mb gratis (dobbelt i forhold til tidligere), som er gyldige i 2 timer. Ekstra data kan tilkøbes i pakker af 150Mb eller 500Mb. Prisen afhænger ens status. Silver medlemmer betaler henholdsvis $5 og $8 per pakke. Blue medlemmer betaler $7 eller $11, mens ikke-medlemmer, også i First og Business Class, skal betale $10 eller $16 for ekstra datapakker. Det kan altså godt betale sig at melde sig ind i programmet!

Emirates wifi priser

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *