Slut med billig wifi hos Emirates

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates er kendt for sit fantastiske economy class produkt, som inkluderer mange services helt gratis. Træerne vokser dog ikke i himlen, heller ikke i Dubai. Selskabet er stille og roligt startet med at indføre adskillige nedskæringer.

Lige som mange andre luftfartselskaber forsøger Emirates nu også at tjene ancillary revenue, for eksempel ved at tage gebyr for at vælge sæde eller at gøre det muligt for economy class passagerer at købe adgang til loungen

Med det seneste tiltag er det slut med billig wifi hos Emirates. Der hvor Emirates indtil nu har været meget generøs, måske for generøs, var prisen på wifi ombord. I følge direktøren er det ‘en integral del af produktet’ og dermed stort set gratis. 

Hver passagerer får 10MB gratis og en pakke på 500MB kan tilkøbes til 1 USD. På baggrund af den store investering i modtagerudstyr, ændres prisen for wifi ombord.

Emirates' fremragende underholdningssystem
Emirates fremragende underholdningssystem

Nye priser

Fra den 14. juni 2017 får alle passagerer stadig 10MB gratis. Hvis du vil have mere internetadgang, kan 150MB tilkøbes for USD 10 eller 500MB for USD 16. Det er stadig meget rimelige priser når man sammenligner med andre selskaber. Jeg forventer dog at færre vil bruge internetadgangen til de nye priser. Forhåbentlig betyder det at de passagerer der alligevel køber adgang får en hurtigere forbindelse. Når alle på en fyldt Airbus A380 kan købe adgang til kun USD 1, bliver forbindelsen hurtig fyldt op og nærmest ubrugelig.

First og Business Class passagerer, som også er medlem af Emirates Skywards programmet, får ubegrænset gratis wifi. Du skal dog være medlem inden afgang.

Emirates flyver dagligt med en A380 med plads til hele 615 passagerer fra København til Dubai. På alle A380’er og stort set alle Boeing 777’er er wifi tilgængeligt.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *