Emirates flyver muligvis først igen fra 1. juli

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De seneste dage har vi set en række flyselskaber skubbe datoen for hvornår de forventer at sende fly i luften igen. Nylige opdateringer i de globale flysystemer indikerer, at Dubai-baserede Emirates tidligst flyver igen fra 1. juli i år.

I mit daglige arbejde som rejsekonsulent har jeg de seneste uger set flere tegn på, at Emirates arbejdede hen imod en længere suspendering af selskabets passagerflyvninger end først meldt ud. Eksempelvis blev flere fly med afgang i slutningen af juni ramt af først tidsændringer, og kort efter forsvandt de helt fra systemerne.

Foto: © Emirates

Fra maj til tidligst juli

Indtil for ganske nylig hed det sig, at Emirates forventede at starte delvist op for passager flyvninger igen fra medio maj. Nu er situationen den, at alle Emirates flyvninger er fjernet fra booking systemerne frem til og med 30. juni i år.

Selskabet skriver selv på deres hjemmeside, at:

Vi følger situationen nøje, mens den udvikler sig, og vi håber at genoptage tjenesterne, så snart forholdene tillader det. Dette omfatter at modtage godkendelser fra regeringer, lempelse af rejserestriktioner og kommerciel efterspørgsel. Vi vil annoncere enhver genoptagelse af tjenester, når vi er i stand til at gøre dette.

Fotokredit: Emirates.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *