Emirates hjælper unge studerende ud i verden med studierabat i et helt år

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates har introduceret et spændende tilbud, der vil hjælpe internationale studerende med at se mere til både familien og verden i løbet af det kommende år.

Studerende tilbydes rabat på rejser på Economy og Business Class og får desuden ekstra bagage oven i hatten og en gratis datoændring af reservationen indtil 7 dage før rejsen. Rejser familie eller venner med på turen, så får de naturligvis samme rabat og goder.

Uanset om du rejser i forbindelse med uddannelse eller skal på ferie på en af vores over 80 destinationer, kan du booke din flyrejse inden den 31. oktober ved hjælp af kampagnekoden STUDENT for at få en rabat på 10% på Economy Class-billetter eller 5% rabat på Business Class. Du får også en gratis datoændring indtil 7 dage før din afrejsedato og 10 kg mere eller 1 ekstra stk. i tillæg til vores generøse tilladte bagage.

Sørg for at fremvise et gyldigt studiekort eller optagelsesbrev fra en skole ved check ind, og kom i gang med at udleve dine drømme.

Den seneste tid har vi talt meget om expats’ muligheder for at rejse mellem deres hjemlande. Samme udfordring rammer millioner af studerende, der har valgt at videreuddanne sig i institutioner uden for deres hjemland, og data fra UNESCOs institut for statistik viser, at antallet er stigende.Mange internationale studerende rejser også i løbet af skoleåret i selskab med venner eller alene for at få nye oplevelser.

Emirates har en erklæret intention om at forbinde mennesker og destinationer, og derfor lancerer flyselskabet nu dette særlige tilbud. Hensigten er at tilskynde og studerende til at se mere af verden og hjælpe dem med at besøge deres familier oftere. Og ændrer forudsætningerne sig, så er der indbygget fleksibilitet til at ændre reservationen med kort varsel.

Ganske få vilkår

Billetter skal bestilles inden 31. oktober 2020 ved hjælp af kampagnekoden STUDENT. Alle billetter har en gyldighedsperiode på maksimalt 12 måneder.

For mere information om tilbuddet, besøg: www.emirates.com/studentoffer2020

Studerende som bruger studierabatten kan forsat optjene miles og indløse til flybilletter, opgraderinger og en række spændende belønninger.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *