Emirates nyeste Business Class produkt kom på besøg i København i går

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går den 26. december var endnu en milepæl for Emirates og Københavns Lufthavn. Der var nemlig to afgange denne dag og et besøg fra den nyeste version af Emirates Business Class produkt.

Som vi skrev om allerede i oktober måned, så havde Emirates her i julen og nytåret indsat to ekstra afgange for at kunne følge med efterspørgselen.

Med rutenummeret EK2558 tog et Boeing 777-21H(LR), med registreringsnummeret A6-EWI, i går aftes den 26. december 2018 klokken 21:04 afsted fra København til Dubai. Normalt er der kun en daglig afgang med den kæmpestore Airbus A380 med plads til 615 passagerere, men i går skulle der altså et ekstra fly til.

Så udover at Emirates i går havde brug for godt 850-900 pladser på samme dag, så var det også første gang at København fik besøg af et fly med den helt nye Business Class kabine. På denne Boeing 777 betød det så at antallet af pladser i Business Class kabinen var gået fra de normale 42 sæder og til 38 sæder. At de 4 sæder er fjernet betyder lidt ekstra plads og dermed komfort for de rejsende.

Sådan ser det nye Business Class sæde ud.
Den store skærm er forsat super god. Der er også afsætningsplads og forsat din personlige “bar”.

Layoutet er i 2-2-2 og det er tydeligt at selve designet er blevet mere afdæmpet. Dette design passer nok meget bedre til de fleste rejsende i Europa og Nordamerika.

Lounge området i den nye Business Class kabine ombord på Emirates Boeing 777.

Der er også blevet plads til en mindre lounge, hvor Emirates i løbet af turen serverer forskellige snacks og drikkevarer.

Der er igen en chance for at København får besøg af det nye Business Class produkt igen den 2. januar 2019, hvor Emirates igen har indsat en ekstra aftenafgang mod Dubai.

HUSK OGSÅ: Du kan vinde en flot Emirates trolley i dag lavet af DELSEY

 

Alle billederne har vi fået fra Bo Gryckdal / EmiratesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *