Et tilbageblik på 2018 og et ønske om Godt Nytår

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mens vi offentgjorde denne artikel klokken 14:00 dansk tid, så slog klokken allerede midnat i Sydney. Så inden du tager afsted og fejre nytåret med venner eller familie, vil vi gerne lave et tibageblik på 2018 og ønske dig et Godt Nytår.

Lad os starte i december måned og blot sige tak til alle her som deltog i årets klart bedste rejsejulekalender. Igen i år har vi sammen med vores sponsorer lykkes at skabe en rejsejulekalender med nogle ganske fantastiske præmier. Den sidste låge er forsat åben – så du kan nå at deltage endnu.

En stor tak skal der lyde til vores sponsorer, som gør det muligt at lave årets klart bedste rejsejulekalender.

Læs mere: Se alle præmierne her og se om du har vundet

Norden klart største hjemmeside for Frequent Flyer

Vi slutter året af med at fejre at vi forsat er Nordens klart største hjemmeside for Frequent Flyers. Både målt på vores forside, forum og vores Facebook side er der et godt stykke ned til nummer 2. For eksempel har vi over dobbelt så mange der abbonnere på vores Facebook sider.

En ting, som gør bloggerne og redaktionen meget glade og stolte, er at vi forsat får nye medlemmer på vores forum og Facebook. Vores forside oplever også en støt stigning i antallet af læsere. Vi kan derfor konkludere at vi er på rette spor, når det kommer til den redaktionelle retning. Men vi er hele tiden opmærksomme på kravene fra vores læsere og forumbrugere.

Vi har også i 2018 rundet 10 bloggere, som løbende laver artikler og skriver ud fra deres oplevelser. På den måde får vi en diversitet, som andre hjemmesider ikke får. De ser verden fra et noget mere begrænset synspunkt. Vi gør meget ud af netop at sikre at for eksempel vores anmeldelser af flyselskaber, lounger og hoteller i løbet af året dækkes af flere og dermed flere vinkler og observationer.

Læs mere: Se vores mange anmeldelser og rejsebreve her

Vores sidste nye blogger John, kom med ombord her i december og John’s første 5 artikler er allerede online. Det er om hans oplevelser på en rejse til Bangkok med Air China via Beijing.

De største nyheder i 2018

Da vi som nævnt er flere om arbejdet er vi også i stand til at hver dag at komme ud med flere artikler allerede fra morgenstunden. Vi kommer med nye artikler hver dag og derfor er der altid noget nyt at se på vores hjemmeside og sociale medier. Det gælder også i disse juledage, hvor vi forsat holder på med at skrive om de ting som kan påvirke dig som rejsende.

Et par eksempler på dette er at Emirates kom på besøg til København med deres nyeste Business Class kabine (og gør det muligvis igen den 2. januar 2019) og at WOW air lukker flere af deres langdistanceruter grundet deres økonomiske problemer.

Den største nyhed i 2018 var dog nok at SAS valgte at stort set slagte optjeningen for de mange EuroBonus medlemmer der primært rejser på de billigste Go billetter. Vi er ikke så meget imod dette på de Europæiske flyvninger, men på langruterne hvor optjeningen er sænket med op til 95% er det reelt at bede kunderne om at finde andre flyselskaber at booke ved. Vi forudser også at SAS enten i 2019 eller 2020 vil hæve optjeningen på netop langruterne igen. Ellers vil mange af deres firmakunder, som grundet rejsepolitkken skal booke billigste mulige billetter finde andre græsgange.

Men SAS kom også med gode nyheder. De første Lifetime Gold medlemmer blev budt velkommen. De har (inklusiv redaktøren) været medlem i mindst 10 år i træk og kan nu nyde godt af at have et EuroBonus Guld kort (og Star Allinace Gold kort) rejsten af livet. I de sidste uger af året kom SAS også med muligheden for Points Sharing, som også er en klar fordel. En sidste ting som skal nævnes er at SAS også i år nu endelig gav muligheden for at booke Star Alliance bonusbilletter online. En funktion, som mange har savnet.

Det nye SAS Business Class Amenity Kit. Foto: SAS / OTW

2018 var også året, hvor flyselskaberne og hotellerne begyndte et ganske agressivt fokus på at være bæredygtig. SAS og Norwegian har begge fokuseret på deres biobrændstof. SAS gik dog et par skridt videre i deres forsøg på at “se bedre ud” ved at servere vegansk mad på SAS Plus i Europa i et test periode, samt at de har indført et nyt amenity kit i deres Business Class. Begge tiltag som nok ikke gør den store forskel i det samlede billede. Så spørgsmålet er nok om det virker – men en ting er sikkert og det er at vi kommer til at se mere af dette i 2019.

Sociale arrangementer

En ting som vi gør rigtigt meget i er at skabe sociale arrangmenter.

Vi sluttede for eksempel året af med vores Nytårs Meet Up, hvor vi fast er mødtes lige før nytårsaften for at spise en god burger og sige godt nytår til hinanden. I år var det den 28. december.

Stor opbakning ved vores årlige Nytårs Meet Up.

Ellers har kalenderen de sidste års tid løbende være booket til forskellige arrangementer. Nogle af dem vi arrangerede er her:

Vi forsætter i 2019 og sluttede året af med et besøg ved Singapore Airlines for netop at sætte de første streger på arrangementer i 2019. Et af dem vi arbejder på er omkring at Singapore Airlines starter op med deres Airbus A350 på ruten til København. Vi kommer tilbage med meget mere information, når der er lidt mere detaljer på plads.

Det er grundet vores mange aktive læsere og forumbrugere, at vi kan lave disse events. De forskellige vi samarbejder med kigger jo på antallet af aktive læsere og forumbrugere og når vi kan vise at vi er den klart største hjemmeside i Norden, så er der en vis interesse.

Med disse sidste ord ønsker vi dig en rigtig god Nytårsaften og en god start på 2019. Vi er klar igen med årets første artikler allerede i morgen tidelig, som vi plejer.

Forsidefoto: Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *