WOW Air lukker et antal ruter: LAX, YVR, SFO og DEL

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Konkurrencen om kunder på tværs af Atlanten er benhård. Det får Wow Air til at lukke 4 ruter.

Wow Air tilbyder billige rejser mellem Europa og Nordamerika med mellemlanding på Island. De sidste år har nyheder fra Wow Air mest handlet om køb af nye fly eller start at nye ruter til nye destinationer. Så sent som i september blev en ny rute til Orlando annonceret med opstart i denne uge. De seneste uger har nyheder dog mere handlet om dårlig økonomi og opkøbsrygter. Den hårde konkurrence og dårlige økonomi får nu konsekvenser for adskillige destinationer.

Den 6. maj 2019 fjerner Wow Air San Francisco (SFO) som destination ifølge OMAAT. Derudover stopper ruten til Los Angeles (LAX) den 2. april 2019. Flyvningerne til Vancouver (YVR) stopper den 6. juni 2019. New Delhi (DEL) vil ikke længere få besøg af WOW Air fra den 19. januar 2019 til mindst den 7. maj 2019.

Reduktion af flyflåde

Disse ruter blev betjent med et Airbus A330, men selskabet afleverede to af dem tilbage til leasingfirmaet på grund af den aktuelle finansielle situation. Der er stadig en ordre på et A330-900neo fly, men den er også blevet usikkert på grund af denne situation.

Derudover er der også en række destinationer, der allerede er blevet annulleret, såsom:

  • Pittsburgh stopper den 11. januar
  • Flyvningen til Orlando var planlagt fra december 2018 til april 2019, men vil nu kun ske mellem 18. december og 8. januar og 1. april til 30. april 2019.
  • Flyvningen til Los Angeles finder kun sted en gang om ugen i januar 2019 og stoppes helt mellem den 28. januar og den 2. april 2019.
Nuværende rutenetværk

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *