WOW air forsætter med at udvide flyflåden – Får snart leveret deres første nye Airbus A330neo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lavprisselskabet WOW air udvider flåden med den yderst effektive og moderne flytype Airbus A330neo. Den nye flytype er gået ind i sidste fase af konstruktionen, og flyet går i luften første gang med passagerer i slutningen af 2018.

WOW air flyver med 3 Airbus A320-fly, 11 Airbus A321 og 3 Airbus A330. Flåden udvides til 24 fly inden slutningen af 2018, så det er et flyselskab i hastig udvikling.

Det ældste  nuværende Airbus A330 fly blev leveret til WOW air i juni 2016 og er bygget i 2010. Så dette er kun 8 år gammelt. Nu kommer der så et helt nyt Airbus A330E, som bringer totalantallet op på 4 fly af denne type brugt til primært langruterne. WOW air har kun to typer af Airbus fly i deres flåde. Ud over Airbus A330 familien, så har bruger de Airbus A320 familien (både almindelige og neo versionen).

WOW airs nye Airbus A330E på samlebåndet. Foto: Airbus/WOW air

Introduktionen af det nye fly er en del af WOW airs moderniseringsstrategi med henblik på større effektivitet. A330-900’eren en del af den nye generation af Widebody Family, drevet af Rolls Royce Trent 7000-motor med en ny sammensat motorcelle, ny ’fully faired’ titanium pylon samt nye vinger. Modellen kan også præsentere Airbus’ nye high-tech Airspace Cabin, der blandt andet byder på mere plads til håndbagagen, behageligt LED-lys og bakteriebekæmpende toiletter.

Af nye features på A330neo er en af de mest iøjnefaldende de specialudviklede, buede vingetipper ’Sharklets’, som trækker på A350 XWB-teknologi og udvider vingefanget til 64 meter. Af ny teknologi imponerer Trent 7000-motoren med en tocifret forbedring af brændstofforbruget samt lavere støjniveau på 10:1 imod den tidligere generations 5:1, en 285 centimeter propel og nyt ´zero-splice´ inlet.

Passagerer med WOW air vil kunne flyve med A330neo fra slutningen af 2018, hvor flyvemaskinen vil flyve på de lange strækninger fra Island til eksempelvis Californien. WOW air flyver til 38 destinationer fordelt i Europa og Nordamerika.

Danske passagerer kan sikre sig billige transatlantiske billetter fra København til WOW airs 13 destinationer i Nordamerika med en kort stopover i Island.

WOW air indvier en række nye ruter til USA fra foråret 2018, som bl.a. inkluderer Detroit, Cleveland, Cininnati, St. Louis og Dallas.

For mere information om WOW airs flyflåde kan du kigge her.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *