Nordic Choice Hotels satser stort på bæredygtige madoplevelser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordic Choice Hotels lancerer en ny organisation med ansvar for koncernens mad- og drikkevirksomhed.

Målet er at udvikle den eksisterende mad- og barvirksomhed og finde nye innovative metoder, så virksomhedens hoteller kan gå forrest i udviklingen af nye, bæredygtige og frem for alt gode gæsteoplevelser.

Det var tidligere på efteråret, at Nordic Choice Hotels offentliggjorde ambitionerne om at skabe en helt ny organisation for mad og drikke. Efter en søgning efter de bedste i branchen er organisationen nu blevet tilført en masse viden og erfaringer. Fredrik Blomberg, Director of Food & Beverage udtaler:

Jeg har en klar opgave i at skabe Nordens bedste og mest innovative organisation for bæredygtige mad- og drikkeoplevelser. Jeg har ledt i hele Norden efter de bedste mennesker, som sammen med mig skal levere på dette mål. Nu hvor organisationen er på plads, er jeg virkelig glad, og sammen er vi klar til at smøge ærmerne op og komme i gang med arbejdet.

Mad og drikke er under konstant forandring, og blandt de udfordringer, som den nye organisation skal tackle, findes både opgaven med at lokke flere til branchen for at sikre kompetenceopbygningen, men også at udvikle menuerne, så man giver gæsterne oplevelser, der er gode for både maven og miljøet. Frederik fortsætter:

Vi er udfordrede fra start, og det synes jeg er både sjovt og motiverende. Mad og drikke er et vitalt aspekt, der afgør, hvor gæsterne vælger at bo og placere møder og konferencer. Inden for madtendenser ser vi allerede i dag, at bæredygtighed er en oplagt nøgle til succes, og det vil kun gå frem. At fortsætte med at være førende inden for bæredygtighed og konceptudvikling er ekstremt inspirerende og noget, som vi alle i teamet er utroligt glade og ydmyge over at få lov at arbejde med.

Den nye organisation består af:

Martin Wiholm, Food & Beverage Development Manager. Martin har senest arbejdet som Food & Beverage Manager hos Clarion Hotel Post i Göteborg. I sin nye rolle vil han få ansvaret for udviklingsprojekter for alle koncernens varemærker, koordinering mellem virksomhedens forskellige varemærker samt kontakten med ejendomsfirmaer og leverandører.

Ståle Thorsen, Head Food & Beverage Manager Quality Hotel. Ståle kommer fra en stilling som ansvarlig for Quality Hotel Norges mad- og drikkeforretning. I den nye organisation vil han fortsat have ansvaret for Quality Hotel Norges videre rejse inden for mad og drikke.

André Johansson, Executive Chef Quality Hotel Norge. André har indtil nu arbejdet med indkøb og drift hos Nordic Choice Hotels. Hans opgave fremover bliver at udvikle samarbejdet med eksterne leverandører, tage ansvaret for virksomhedens indkøbsportal og ikke mindst arbejde med produktudvikling.

Marika Ternsell, Food & Beverage Manager Quality Hotel Sverige. Marika har blandt andet været banket-manager hos Clarion Hotel Post i Göteborg. Nu vil hun få ansvaret for Quality Hotels restaurantudvikling i Sverige inden for mad og drikke.

Patrick Tribo, Executive Chef Quality Hotel Sverige. Patrick har stor erfaring som kok og køkkenchef. I de seneste år har han haft ansvaret for alle Scandic Sveriges restaurantenheder. I sin nye rolle hos Nordic Choice Hotels vil han arbejde med udviklingen af Quality Hotel Sveriges køkkenforretning.

Johan Mata, Head Food & Beverage Clarion Hotels. Johan har arbejdet med at udvikle Downtown Campers mad- og drikkevirksomhed. Hos Clarion Hotel vil han få hovedansvaret for strategi og innovation inden for restaurantvirksomheden i kæden.

Magnus Jansson, Executive Chef Sverige og Finland. Magnus har ansvaret for Clarion Hotels restaurantvirksomhed i Sverige. Nu udvides det ansvar til også at omfatte Finland. I denne rolle vil hans erfaringer som kok og madkreatør være til nytte, når han fortsætter arbejdet med at åbne nye veje knyttet til det, som gæsterne får serveret på hotellerne.

Tore Carlsson, Food & Beverage Manager Clarion Hotels Norge og Danmark. Tore kommer fra en stilling som Food & Beverage Manager hos Quality Hotel Gardermoen. Han vil blandt andet få ansvaret for den centrale support af hotelkædens nye hotelprojekter og den restaurantvirksomhed, som vil blive bedrevet der.

Maria Reisö, Food & Beverage Manager ByMarcus. Maria vil fortsat have ansvaret for samarbejdet mellem Clarion Hotel og Marcus Samuelsson. Rollen indebærer at udvikle eksisterende og nye koncepter inden for samarbejdet.

Joakim Thomsson, Executive Chef ByMarcus. Også Joakim arbejder i dag med ByMarcus, og han vil beskæftige sig med restauranternes madkoncept samt kompeteceudvikling.

Daniel Karlsson, Food & Beverage Manager Clarion Collection. Daniel kommer fra Clarion Collection Hotel Victoria i Jönköping i Sverige, hvor han har holdt sammen på og drevet restaurantvirksomheden. Nu vil han få til opgave at udvikle hele Clarion Collections mad- og drikkeudbud.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *