Emirates sætter længe ventet Premium Economy til salg

Emirates Premium Economy

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mere benplads, bredere sæde og ekstra komfort. Emirates’ nye Premium Economy har premiere på A380-ruterne mellem Dubai og Paris CDG, London Heathrow, Sydney samt Christchurch.

Fra 1. juni 2022 er det endelig muligt at booke Emirates nye rejseklasse, Premium Economy, der lægger sig mellem Economy og Business. De første afgange er fra Paris Charles de Gaulle, London Heathrow og Sydney fra den 1. august 2022 samt Christchurch december 2022. Den særlige klasse imellem Economy og Business har været testet i et stykke tid på udvalgte ruter, men nu præsenterer Emirates altså det fulde produkt og gør det til en fast del at rutenetværket.

Det starter i lufthavnen

I Dubais internationale lufthavn kan den nye rejseklasse allerede ses i lufthavnen. Her har Premium Economy sit eget område for check-in. Det er selvfølgelig også muligt at benytte en af de mange automater til  selvbetjening.

Som med alt, hvad vi gør, vil Emirates Premium Economy være unik i sin klasse, med minutiøst fokus på alle aspekter af kundeoplevelsen. Kunder, der vælger at opgradere fra Economy, vil få fremragende merværdi.

Siden vi første gang introducerede vores Premium Economy-sæder i januar 2021, har den positive respons og efterspørgsel været enorm. Vi har i øjeblikket seks A380’ere udstyret med denne rejseklasse, men vores hensigt er at tilbyde denne oplevelse på mange flere markeder over hele vores netværk.

I november begynder vi vores opdateringsprogram og installerer Premium Economy på 67 A380’ere og 53 Boeing 777’ere. Når opdateringerne er gennemført, vil Emirates have 126 fly udstyret med Premium Economy-kabiner samt vores seneste interiørdesign i resten af kabinen. Det er en stor investering, der skal sikre, at vores kunder fortsat får den bedste flyoplevelse i luften.

Tim Clark, CEO Emirates Airline.

Når du er ombord

Inspireret af Business Class vil man på Premium Economy blive budt velkommen ombord med en velkomstdrink.

Flyrejsens måltider serveres på porcelænsservice, bestikket er naturligvis i stål og mundservietten i hør. Maden er som altid inspireret af destinationen og omhyggeligt tilberedt med årstidens råvarer.

Drinksmenuen vil inkludere en række premium-vine, der ikke er tilgængelige på Economy Class – inklusive bobler fra Chandon.

Kabine og sæder

Ombord lægger man straks mærke til den underspillede luksus i Emirates’ Premium Economy-kabine. Træpaneler sætter stemningen, og hvert sæde er designet til at give optimal komfort og støtte med blandt andet justerbare nakkestøtter.

Emirates Premium Economy
Emirates Premium Economy. Foto: Emirates

De cremefarvede lædersæder har en indbyrdes afstand på op til 100 cm, er 50 cm brede og kan vippes 20 cm tilbage med rigelig plads til at strække sig. Sædet sikrer også, at man sidder behageligt med sine ben, foruden mange andre veldesignede detaljer, såsom let tilgængelige stik til opladning af mobil og tablet og et lille sidebord til drinks.

Emirates Premium Economy
Emirates Premium Economy. Foto: Emirates

Læg hovedet på puden og snup en lur under det bæredygtige fleece-tæppe vævet af fibre udvundet af plastikflasker – både pude og tæppe er designet unikt til Premium Economy. Det lille velkomstsæt er pakket i en genanvendelig taske, der sagtens kan gøre gavn efter flyveturen.

Hver plads har desuden en 13,3″ skærm med direkte adgang til Emirates op til 5.000 underholdningskanaler med musik, film, tv og nyheder på det prisvindende underholdningssystem, ICE.

På A380’ere med alle Emirates fire kabinetyper er Premium Economy placeret forrest på hoveddækket med 56 sæder anbragt i 2-4-2-konfiguration.

På Emirates Boeing 777 vil op til 24 Premium Economy-sæder blive installeret i deres egen kabinesektion placeret mellem Business og Economy Class.
 
Find mere information om Emirates Premium Economy her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *