Emirates shuttle service; bus mellem Dubai og Abu Dhabi

Emirates A380

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Forestil dig, at du skal til Abu Dhabi og den nemmeste flyrute er til Dubai? Så kan du tage en gratis bus til Abu Dhabi med Emirates Shuttle Service.

De Forenede Arabiske Emirater er et populært rejsemål for danskerne. Der er nok en god grund til, at Emirates indsætter verdens største passagerfly på ruten til København. De største byer Abu Dhabi og Dubai ligger kun omkring 140 km fra hinanden. Det kan altså godt lade sig gøre med en taxa. Men hvis du flyver til den anden by, end du egentlig vil besøge, tilbyder flyselskaberne også en gratis busforbindelse til den anden by. Jeg prøvede selv Etihad-bussen sidste år. Omvendt tilbyder Emirater også en busforbindelse fra Dubai Lufthavn til Abu Dhabi for Economy Class rejsende; Emirates Shuttle Service. Det er hvad denne artikel handler om. Hvis du har en Business eller First Class billet, kan du også bruge chauffør service.

Vilkår

Du skal selvfølgelig have en billet til bussen. Du kan stadig bestille en billet op til 48 timer før afrejse. Du kan også udfylde lufthavnskoden ZVJ til busstationen i Abu Dhabi umiddelbart ved booking. Der skal dog være mindst 2 timer mellem flyvningen og busturen.

Emirates shuttle bus mellem Dubai og Abu Dhabi

Busforbindelsen mellem Dubai Lufthavn og Abu Dhabi kører 6 gange om dagen. I Dubai er stoppestedet ved Terminal 3. I Abu Dhabi vil du blive afsæt og afhentet på Emirates kontoret på Corniche. Dette er en ret central beliggenhed. Herfra er der et antal hoteller inden for gåafstand, eller du kan selvfølgelig tage en taxa.

Tidsplanen er som følger:

Tidsplanen passer dog ikke ret godt med det direkte fly fra Købenavn. På vej til Dubai ankommer flyet kl. 23:45 om aftenen, som betyder, at den sidste bus allerede er kørt. På vej tilbage er det ikke meget bedre. Med en flyafgang kl. 8:20, er man derfor tvunget til at tage bussen fra Abu Dhabi allerede kl. 3 om morgenen. Et hotel tæt på lufthavnen i Dubai vil nok være gavnlig for nattesøvnen.

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *