Emirates til begrænset antal destinationer frem til juli

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates flyver i øjeblikket fortsat til et begrænset antal destinationer. De fleste flyvninger i De Forenede Arabiske Emirater er i øjeblikket forbudt for at sikre, at Corona-virussen ikke spreder sig yderligere.

Emirates planlagde oprindeligt at flyve igen fra midten af maj, men det er nu blevet udsat yderligere. Bookingsskemaet viser nu, at de regelmæssige flyvninger starter igen fra den 1. juli. Selvfølgelig kan dette stadig ændre sig. Fra denne dato er der også igen den daglige flyvning til København i systemet. Den vil igen blive udført med med en A380.

Emirates udfører begrænset antal ruter

Flyselskabet vil kun flyve til et meget begrænset antal destinationer i den kommende uge. Kun til Frankfurt (25, 27 & 29 spril), Jakarta (26. april), Johannesburg (25 Aaril), Lagos (26. april), London Heathrow (23., 24., 26., 28. og 30. april), Madrid (29. april) , Manila (24., 28. april og 30. april) og Tunis (30. april) bliver udført.

Passagerer, der ønsker at flyve til Lagos, Johannesburg eller Tunis, skal kontakte ambassaden af de pågældende lande i De Forenede Arabiske Emirater. Billetter til alle andre destinationer kan købes via flyselskabets hjemmeside. En række (online) rejsebureauer har også adgang til disse billetter.

Træffer yderlige foranstaltninger om bord og på jorden

Emirates træffer også yderlige foranstaltninger på jorden og om bord for at sikre sikkerhed og sundhed. Alt personel, der er i direkte kontakt med passagerer, modtager personligt beskyttelsesudstyr, herunder beskyttelsespåklædning over deres uniformer, et beskyttelsesvisir, masker og handsker.

I Dubai International Airport er handsker og en maske obligatorisk for alle passagerer og ansatte. Passagerer skal bære disse masker under hele rejsen. Temperaturen overvåges også, og afstandsindikatorer placeres på jorden og i venteområderne. Dette skulle hjælpe rejsende til at bevare den nødvendige afstand.

Om bord er sædepladserne forudbestemt med tomme sæder mellem individuelle passagerer og familier. Mad og drikke vil blive leveret i kasser for at reducere kontakten mellem kabinebesætningen og passagererne. Disse kasser leveres med sandwich, drinks, snacks og desserter.

Magasiner og andet trykt læsestof er ikke tilgængeligt. Det er i øjeblikket heller ikke muligt at medbringe håndbagage. Kun en bærbar computer, håndtaske, dokumentmappe eller babyartikler er tilladt. Alle andre genstande skal tjekkes ind. Derudover gennemgår alle Emirates-fly en forbedret rengørings- og desinfektionsproces efter hver tur.

Emirates Boeing 777-300ER

Billeder: Emirates

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *