Etihad vil sammen med Air Arabia lancere nyt lavprisflyselskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Etihad Airways vil sammen med Air Arabia lancere et nyt lavprisflyselskab. Planen er at det skal have basen i Abu Dhabi og tilbyde afgange til de mange destinationer, som der ikke er ruter til nu.

Det er noget som CEO Tony Douglas fra Etihad Aviation Group lige har meldt ud. Det nye lavprisflyselskab skal have egen strategi og styres af direktører fra Etihad Airways og Air Arabia.

Vi er glade for at kunne samarbejde med Air Arabia om at kunne lancere det første lavprisflyselskab i Abu Dhabi. Oprettelsen af Air Arabia Abu Dhabi med base i netop den internationale lufthavn i Abu Dhabi er en milepæl og viser den kontinuerlige vækst vi ser i Abu Dhabi og Emiratens status som global base for forretnings- og privatrejsende.

Bryan Thompson, CEO Abu Dhabi Airports

Dette nye tiltag gør at Etihad nu kan forlade en række tabsgivende investeringer i for eksempel Air Serbia, Air Seychelles og Virgin Australia.

Dertil har Etihad genforhandlet flyordrene ved Airbus og Boeing for at sikre en forsinkelse i leveringerne af nye fly til Etihad. I de kommende år får Etihad “kun” 5 Airbus A350-1000 og 6 Boeing 777-9, hvilket er markant lavere end den ordre som blev lagt under 2013 udgaven af Dubai Airshow. Dertil kommer leveringen af i alt 26 Airbus A321neo’er som tænkes at blive gennemført som planlagt.

I alt bestilte Etihad i 2013 40 A350-900, 10 A350-1000, 8 Boeing 777-8 og 17 Boeing 777-9.

Så med det nye tiltag med et lavprisflyselskab, så bliver det spændende at se om Etihad igen kan skabe vækst og tjene flere penge.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *