Norwegian og JetBlue underskriver hensigtserklæring om samarbejde

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian og det amerikanske flyselskab JetBlue tiltræder hensigtserklæring om samarbejde. Samarbejdet skal gøre det muligt for begge lavprisselskabers kunder let at bestille videreforbindelse i én og samme transaktion.

JetBlue har et betydeligt rutenetværk i USA, Caribien og Latinamerika, mens Norwegian tilbyder en række transatlantiske rute og et stort rutenetværk i Europa. Samarbejdet vil gøre det muligt for kunder at bestille gennemgående flyrejser i én enkelt transaktion på tværs af begge selskabers rutenetværk. Målet er, at gennemgående billetter vil blive tilgængelige på begge selskabers hjemmesider.

JetBlue Mint Class. Foto: JetBlue

Dette samarbejde vil give rejsende endnu flere muligheder. JetBlue er det største flyselskab på flere af vores USA-baser, som New York og Fort Lauderdale, hvilket vil give JetBlues og vores egne kunder adgang til et stort rutenetværk på begge sider af Atlanten. JetBlue er en ideel samarbejdspartner for os, fordi selskabet har en betydelig tilstedeværelse i USA, Caribien og Latinamerika.

Geir Karlsen, fungerende koncernchef og finansdirektør i Norwegian,

Via de tre knudepunkter New York JFK, Boston og Fort Lauderdale kan Norwegians rejsende få adgang til 60 ruter i USA og 40 ruter til Caribien og Latinamerika. JetBlues kunder kan flyve med Norwegian på mere end 20 ruter til Europa.

Samarbejdet vil give rejsende gnidningsfri videre forbindelse til JetBlues robuste rutenetværk i USA, Caribien og Latinamerika, kombineret med Norwegians spændende destinationer i Europa. Norwegian og JetBlue deler visionen om, at øget konkurrence og lavere priser gavner kunderne, særligt på transatlantiske ruter, der domineres af tårnhøje priser, netværksselskaber og alliancer.

Robin Hayes, koncernchef i JetBlue.

I løbet af første halvdel af 2020 vil kunderne kunne bestille gennemgående billetter på begge selskabers hjemmesider. Kunder vil også kunne checke bagagen ind hele vejen.

Om JetBlue

JetBlue er at af de største lavprisselskaber i USA. De transporterer mere end 42 millioner passagerer om året til mere end 100 destinationer i USA, Caribien og Latinamerika. Selskabet har 22.000 ansatte, de har vundet flere kundepriser og tilbyder gratis WiFi på sine flyvninger.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Ulrik siger

    Interessant at se når JetBlue snart starter på deres satsning til London, så konkurrerer de head on?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *