SAS indsætter flere afgange til Færøerne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Over vinteren udvider SAS kapaciteten på ruten til Færøerne med cirka 41%

RNP-landinger har resulteret i mere stabil drift trods vanskelige vejrforhold på Færøerne, som fortsat er en solid satsning fra SAS, som opererer med nye Airbus A320neo på ruten

Fra 27. oktober vil SAS flyve seks gange om ugen mellem Danmark og Færøerne. Det svarer til en kapacitetsøgning over vinteren på cirka 41% sammenlignet med forrige vinter. 

 I højsæsonen over sommeren er der fortsat ni ugentlige flyvninger på ruten, og samlet tilbyder SAS nu årligt over 125.000 sæder mellem Vágar Lufthavn og Københavns Lufthavn. Priser starter fra 499 DKK.

Vi oplever en stor opbakning og interesse for Færøerne, og derfor øger vi igen vores tilbud på ruten. Færøerne er en unik, attraktiv destination, som turister fra hele verden ønsker at opleve, og det får flere nu mulighed for, ligesom befolkningen på Færøerne også kan bruge vores omfattende rutenetværk, til at komme videre ud i Europa, og resten af verden. Afgangstiderne til og fra Færøerne, er desuden tilpasset gode flyforbindelser, videre ud af København.

Johan Laurberg Lund Kofoed, Network Manager, SAS.  

RNP og A320neo sikrer stabilt produkt

SAS har siden marts med succes benyttet RNP-landingssystem (Required Navigation Performance) på flyvninger til Færøerne, hvilket har medvirket til mere stabil drift og bedre regularitet. 

Færøerne kan være et vanskeligt sted at flyve til, men udstyr som RNP, der gør det lettere at lette og lande i vejrforhold som eksempelvis tæt tåge, har vi et rigtigt stærkt produkt på ruten, og samme mulighed som vores konkurrenter. Over sommerhalvåret har vi allerede haft 11 tilfælde*, hvor RNP var afgørende for, at vi kunne lande.

Johan Laurberg Lund Kofoed, Network Manager, SAS.  

På ruten opererer SAS med Airbus A320neo markedets mest brændstofeffektive fly, der reducerer CO2-udledningen med op til 18 procent. Samtidig er støjniveauet op til 50 procent lavere.

110.000 turister årligt

Hvert år rejser omkring 110.000 turister til Færøerne. De seneste år er antallet steget med cirka 10 procent, og det skyldes blandt andet bedre flyforbindelser til både Danmark, og resten af Skandinavien

TOP 10 – turister, som besøger Færøerne, kommer fra: 

  1. Danmark
  2. Norge
  3. Tyskland
  4. Sverige 
  5. Island 
  6. Storbritannien 
  7. USA
  8. Asien
  9. Holland
  10. Italien

Hovedbillede: Marc Zimmer / UnsplashHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *