EuroBonus Guld medlemmer kunne fra sidst i december ikke længere gratis vælge sæder på langruterne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rejser du i SAS Go (Economy) og er EuroBonus Guldmedlem, så kan du ikke længere vælge et gratis sæde i den forreste, og mest attraktive del af SAS Go kabinen. en ændring i betingelserne har gjort at den fordel er fjernet fra EuroBonus Guld medlemmerne, men forsat er en mulighed for de som har EuroBonus Diamant status.

På vores gratis forum startede en debat om det i dagene op til nytårsaften. Så trods ændringen er sket for nu over 14 dage siden, har SAS forsat ikke meldt noget ud. SAS forsætter altså retningen med at lave ændringer (devalueringer) uden at informere om det til deres EuroBonus medlemmer.

Derfor er det mange gange “vagthunde” som skal finde ændringerne og sikre at der bliver skrevet om det når SAS nu aktiv fravælger at gøre det. Det er derfor vi takker vores mange medlemmer på vores forum, som dagligt sikre at vi alle får overblik over ændringer i EuroBonus programmet.

Ændringen konkret når du er EuroBonus Guld medlem

Det som er ændringen er at du ikke længere kan vælge gratis sæder når du flyver på langruterne til USA eller Asien. Det er noget du som EuroBonus Guld medlem har kunnet gøre op til slutningen af 2020 (eller den 28. december hvor der skrives om det først).

SAS har for lang tid siden indført et gebyr på de bedste pladser i SAS Go kabinen – noget som EuroBonus Guld og Diamant medlemmer har kunne vælge gratis. Nu er det altså kun de som er Diamant medlemmerne som har den fordel. Så en klar devaluering af de som er Guldmedlemmer.

På SAS EuroBonus siderne står der følgende for de som er EuroBonus Diamant:

Vælg dit sæde uden beregning på forhånd. Som Diamant-medlem kan du også vælge mellem foretrukne sæder og sæder med ekstra benplads i SAS Go på SAS-flyvninger til/fra Asien og USA.

For de som er EuroBonus Guld står der nu:

Vælg dit sæde uden beregning på forhånd. Gælder for standardsæder på SAS Go.

SAS forsøger derfor løbende at skabe en større afstand i fordelene mellem EuroBonus Guld og Diamant medlemmerne ved at fjerne/devaluere fordele for Guldmedlemmerne. Reelt får du som Diamant medlem ikke noget ny fordel. Det er et mønster vi har set før fra SAS. Det er bare en forkert vej at tage og imod deres egne medlemsbetingelser.

I medlemsbetingelserne skriver SAS følgende i kapitel 6.5:

Vi forbeholder os ret til at ændre disse EuroBonus-vilkår og -betingelser. Vi vil i så fald kommunikere de kommende ændringer i god tid og tydeligt, således at du kan vælge at opsige dit EuroBonus-medlemskab, hvis du ikke accepterer ændringerne.

Godt for EuroBonus Diamant, men ingen ny fordel

Det er som sådan godt for de der er EuroBonus Diamant medlemmer, da der vil være flere sæder frie at vælge imellem når der bookes billetter i SAS Go kabinen når Guld medlemmerne ikke længere vil kunne vælge gratis. Det er nok de færreste der vil betale for det og venter derfor til online check ind åbner.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. S siger

  Endnu en sensations-overskrift der tangerer direkte løgn. I siger at EBG ikke længere kan vælge sæder gratis – hvilket ikke er sandt, som i også skriver selv senere.

  Det bliver sværere og sværere at tage et ‘medie’ som dette seriøst – enten er det et anti-SAS motiv, eller bare amatør-skriblerier af værste skuffe…

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej S,
   Med overskrift og underoverskrift fortæller vi da hele historien og de fakta som nu gælder og at den gratis fordel ved sædevalg ikke længere er der. Muligheden er nu samme som de der ikke har status.
   Så at du mener det er en sensationsoverskrift er vi kede af.
   Mvh
   InsideFlyer

   • S siger

    Det er jo faktuelt forkert at i skriver at man som EBG ikke længere kan vælge sæde gratis, når i samtidig senere hen skriver at det kun gælder premium sæder mens standard stadig er gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *