Eurobonus Mastercard: Dobbelt point ved køb på www.sas.dk

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu bliver SAS billetter “billigere”. Dit EuroBonus Mastercard giver dobbelt op på point på dine køb på www.sas.dk fra 21. til 30. august, hvilket svarer til en rabat på 2 – 3 %

Samtidig med at SAS lige har begyndt udsalget på 1.000.000 billetter, har SAS og deres EuroBonus Mastercard en fin lille ekstra gave: Når du køber billetten på www.sas.dk og betaler med dit EuroBonus Mastercard  får du dobbelt så mange point på  dit køb. D.v.s. at medlemmer med det almindelige World Mastercard får 40 point i stedet for 20 for hver 100 kroner brugt på www.sas.dk, mens medlemmer med Mastercard Premium får 50 point i stedet for de sædvanlige 25.

Værdi: En rabat på 2 – 3 % af rejsen pris

Det fremgår af www.sasuerobonusmastercard.dk, at man får point på køb af flybilletter på www.sas.dk. D.v.s. at denne kampagne ikke gælder for køb af flybilletter hos rejsebureauer. Vi har tidligere ofte nævnt, at du somme tider kan få flybilletterne lidt billigere hos nogle rejsebureauer – og anbefalet, at du laver en søgning på en af de mange søgemaskiner, før du beslutter dig, hvor rejsen skal købes. I denne uge har de ekstra bonuspoint en værdi på 2 – 3 % af rejsens pris. Derfor skal du op på mindst denne besparelse, hvis det skal være billigere at købe billetten hos et rejsebureau.

Beregning (Tallene er for et køb på 100 kroner for henholdsvis World Mastercard og Mastercard premium.):

  • Ved køb med dit MasterCard får du 10/15 point, hvis du betaler med danske kroner
  • Kampagnen giver 40/50 point, altså får du 30/35 flere point ved køb på www.sas.dk
  • EuroBonus point værdisættes ofte til 7 – 9 øre. Derfor vil 30 – 35 point være 2 – 3 kroner værd, svarende til 2 – 3%
  • Da værdien af EuroBonus point varierer fra person til person, vil vi anbefaler, at du regner besparelsen ud, med dine egne tal.

Har du ikke et EuroBonus Mastercard?

Hvis du ikke allerede har et EuroBonus Mastercard, kan du ansøge om kortet her  Du kan dog ikke nå at få kortet inden udløbet af denne kampagne – men, hvis du søger nu, er du klar til næste gang SAS og Eurobonus MasterCard kommer i gavehumør.

Det skal bemærkes. at du kan få 3.000 ekstra point i velkomstgave, hvis du får et får et World Mastercard. Et Premium Mastercard kan give 10.000 ekstra point i velkomstgave. Da der store forskelle på de 2 kort, bør du sammenligne priser og fordele, inden du beslutter dig. En sammenligning findes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *