Scandic tilslutter sig ITP: Vil bidrage til, at hotelbranchen når sine bæredygtighedsmål

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic har meldt sig ind i International Tourism Partnership (ITP), som består af 13 andre internationale hotelkæder. Her vil Scandic bidrage med sine erfaringer omkring bæredygtighed for at sikre, at hotelbranchen når sine bæredygtighedsmål.

Scandic har både signeret Agenda 2030 samt FN’s 17 bæredygtighedsmål. Scandics hoteller er svanemærket og arbejder målrettet med håndtere udfordringer som engangsplastikmateriale, madaffald, vandforbrug samt sociale aspekter som inklusion og mangfoldighed.

Scandics brancheførende løsninger inkluderer eksempelvis ”hæng dit håndklæde op”-standarden og økologisk morgenmad for alle. I løbet af de sidste år har Scandic nedbragt sit CO2-udslip med op til 40 procent på sine hoteller.

Even Frydenberg, koncernchef i Scandic Hotels Group udtaler:

Bæredygtighed er en del af vores DNA, og vi har en lang historie med at implementere bæredygtige løsninger på vores hoteller. Vi glæder os til at samarbejde med vores kollager i ITP i forhold til at nå vores egne mål, men også for at bidrage til, at ITP når sine bæredygtighedsmål Even Frydenberg, koncernchef i Scandic Hotels Group.

Madhu Rajesh, ITP’s direktør udtaler samtidig:

Vi er meget glade for at byde Scandic velkommen blandt vores medlemmer i ITP. Scandic har historisk set været førende med sine bæredygtighedsløsninger. Som medlem af ITP vil Scandic bringe sin ekspertise med sig og bidrage til at sikre, at udvikle hotelbranchen i en endnu mere bæredygtig retning

Læs mere om ITP her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *