EuroBonus Pandion medlemmer søges

Guide til SAS EuroBonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Forskere på Aalborg Universitet vil gerne interviewe EuroBonus Pandion medlemmer. Formålet er at finde ud af, hvordan vi kan udvikle den fremtidige danske lufttrafik.

Forskningsprojektet Airport City Futures (AirCiF) undersøger, hvordan Københavns Lufthavn kan opretholdes og udvikles som et internationalt knudepunkt i luftfarten. Projektet skal også sikre og udvikle Danmarks internationale tilgængelighed. AirCiF er det første store danske forskningsprojekt, der udforsker flyrejser, lufthavne og lufthavnsbyer fra et integrerende og tværfaglige socio-tekniske perspektiv.

Projektet er støttet af Innovationsfonden og drives af førende forskere i luftfart og i samarbejde med bl.a. SAS, Københavns Lufthavn, Danish Business Travel Association og en række større virksomheder. Forskningen skal lede frem til viden, der kan støtte beslutningstagere på tværs af sektorer og discipliner. Endvidere vil AirCiF oprette et Dansk Luftfartsakademi. Akademiet skal sikre fremtidig forskning i luftfart og flyveudvikling i Danmark.

Københavns lufthavn. Foto: News Øresund – Johan Wessman. © News Øresund.

Hvad mener dem, der rejser mest?

Forskningsprojektet AirportCityFutures har de sidste tre år har givet dansk luftfart et 360 graders eftersyn. Man har blandt mange andre faktorer indsamlet oplysninger om passageroplevelser. Forskerne har bl.a. talt med erhvervsrejsende fra flere større virksomheder. Men de vil også gerne tale med dem, der rejser allermest. Hos EuroBonus er det Pandion medlemmer.

Du ved mere om at flyve end de fleste. Vil du gøre os klogere? Aalborg Universitet leder efter Pandion-rejsende, der har tid og lyst til at deltage i et interview af en 1 times varighed med en forsker. Det er selvfølgelig helt anonymt.

Alice Sprotte, projektkoordinator AirCiF

Forskerne er overbevist om, at input fra EuroBonus pandion-medlemmer er vigtige for projektet. Resultaterne bliver offentliggjort i 2021 på et stort website. Aktører i rejsebranchen, politikere og journalister kan få adgang til hjemmesiden for at blive klogere på luftfart. Dermed vil projektet være med til at hjælpe de forskellige beslutningstagere med at forbedre luftfarten i fremtiden.

Hvis du vil være i undersøgelsen, er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Alice Sprotte på [email protected] eller 99 40 71 61.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *