Eurowings overtager Ryanairs netværk i Düsseldorf

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Eurowings overtager størstedelen af Ryanairs netværk, efter selskabet indstiller flyvningerne fra Düsseldorf og Stuttgart. Dermed lukker Lufthansas datterselskab hurtigt det hul, der er opstået.

Det tyske flyselskab Eurowings vil overtage omkring 95 procent af Ryanairs netværk fra Düsseldorf Lufthavn, efter Ryanair lukker deres aktiviteter ned fra 24. oktober. Dette betyder, at den vigtigste lufthavn i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen forbliver godt forbundet med resten af Europa og de populære turistmål.

Eurowings flyver til 13 nye destinationer

Når Ryanair stopper alle flyvninger fra Düsseldorf, vil Eurowings med kort varsel begynde at flyve til Mallorca, Ibiza, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife, Málaga, Alicante og Faro. Eurowings vil allerede fra 24. oktober flyve til de græske destinationer Heraklion, Rhodos, Korfu og Kos. Dermed flyver Lufthansas datterselskab Eurowings fra Düsseldorf til mere end 80 destinationer over hele Europa.

Det samme sker i Stuttgart, hvor Ryanair også nedlægger sin base. Her overtager Eurowings også mange af Ryanairs ruter.

Eurowings übernimmt das Ryanair Programm

Stuttgart og Düsseldorf er kun begyndelsen. I hele Tyskland er der tilbagegang for selskaber, der har baseret deres forretningsmodel på ultra-lave omkostninger. I krisetider søger vores kunder ikke efter billetter til 5 euro. Vi er glade for, at vi nu kan give endnu flere kunder i Nordrhein-Westfalen attraktive tilbud.

Jens Bischof, administrerende direktør og talsmand for ledelsen af ​​Eurowings:

Frie midtersæder kan reserveres fra 18 euro

Eurowings var det første tyske flyselskab, der lancerede et frit midtersæder, der kan bookes inden flyvningen. Dette nye initiativ er blevet testet over de sidste to måneder og mødt med stor interesse lige fra starten. Inden for en kort periode har flyselskabet solgt mere end 5.000 midtersæder via servicecentret. Og det selvom det nye tilbud endnu ikke er markedsført specielt aktivt.

Eurowings bietet freie Mittelsitze an

Det frie midtersæde kan reserveres på alle rækker og på alle Eurowings-ruter inden for Europa, dog afhængig af tilgængelighed. Det koster fra 18 euro hver vej. Hvis en passager vælger det nye tilbud, blokkeres midtersædet ved reservationen. Det garanteres at sædet ikke besættes af andre passagerer. Nu kan sædet reserveres både via servicecentret og selskabets hjemmeside.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Fotos: (c) EurowingsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *