Air France bus mellem Paris CDG og Paris Orly nedlagt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du rejser med Air France og skal skifte mellem de to største lufthavne i Paris, skal du rejse med offentlig transport eller taxa. Den direkte busservice mellem de to lufthavne er gået konkurs på grund af coronakrisen.

Paris har flere lufthavne. To store lufthavne er Paris Charles de Gaulle (CDG) og Paris Orly (ORY). Disse lufthavne er ca. 40 til 50 km fra hinanden. På et stille tidspunkt tager det snildt en halv time at rejse fra den lufthavn til den anden. Der er flere muligheder, som kan tage dig fra den ene side af Paris til den anden for at komme videre på din flyrejse. Air France havde blandt andet en direkte busforbindelse for sine rejsende mellem Paris Orly og Paris Charles de Gaulle. Denne Air France-busforbindelse er dog nedlagt.

Le Bus Direct

Denne busforbindelse blev leveret af firmaet Le Bus Direct. Virksomheden leverede flere forbindelser, herunder den direkte busforbindelse mellem de to lufthavne for at give transferpassagerer en let mulighed for at nå deres videre forbindelse. Denne service var gratis for Flying Blue Elite Plus-medlemmer. Andre rejsende kunne bruge denne busforbindelse mod et gebyr. Air France har dog trukket stikket ud af denne busforbindelse mellem Paris Orly og Paris Charles de Gaulle. Eller nedlæggelsen kom helt af sig selv, fordi det firma, der leverede tjenesten, er gået konkurs.

Kompensation?

Hvis du havde reserveret en flyrejse med en transfer mellem de to lufthavne, bliver du nødt til at arrangere din egen transport fra nu af. Din rejse fra en lufthavn til en anden med RER (metro) eller taxa foregår nu for din egen regning. Hvis det dermed er blevet sværere at nå dit fly, fordi en rejse med metro tager længere tid, kan du ombooke din flyrejse gratis for at få en bedre forbindelse mellem de to lufthavne i Paris. Du kan også bede om en voucher for hele din flyrejse. Derudover er der ingen kompensation for de omkostninger, du skal afholde. Det er uklart, om Air France vil indføre en ny busforbindelse mellem Paris Charles de Gaulle og Paris Orly i fremtiden. Indtil videre vil det også være en let besparelse for at komme igennem krisen.

Kilde og billeder: Air France og Le Bus Direct

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Marco og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *