Få 18% rabat på attraktioner og ture med GetYourGuide og Norwegian Reward

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Til og med 22. juli 2018 får alle medlemmer af Norwegian Reward 18% rabat på mere end 32 000 GetYourGuide-attraktioner verden over. I tillæg får du også 5% tilbage i form af CashPoints for hver bestilling du foretager!

Hvis du ikke allerede er Norwegian Reward-medlem, er det hurtigt, enkelt og ikke mindst gratis at tilmelde dig. Du skal bestille før 22. juli for at få rabatten, men aktiviteten eller turen du bestiller kan være når som helst.

Hvad er GetYourGuide?

GetYourGuide giver dig en enkel måde at bestille billetter til turer og attraktioner over hele verden. Nogle af fordelene du får er:

  • Mere end 32 000 aktiviteter og turer over hele verden
  • Gratis afbestilling frem til 24 timer før aktiviteten begynder
  • Ingen bestillingsgebyr eller skjulte gebyrer, bare de bedste prisene
  • Du slipper for kø ved de mest populære attraktionene
  • Mobil-venlig med øjeblikkelig bekræftelse

Rabatten føjes automatisk til, men du ser den ikke før du har lagt den ønskede aktivitet i indkøbsvognen.

Vores kollega Amy fra InsideFlyer i Norge havde for nylig muligheden for at prøve nogle GetYourGuide-aktiviteter i New York og beskriver sin oplevelse således:

– Det er en praktisk app som er enkel at bruge til bookinger når man er på farten. Som regel kan man annullere aktiviteten frem til 24 timer før start og du får de bedste tilbud med prisgaranti. Den er koblet til korttjenester som gør at du kan planlægge rejseruten og få instruktioner om hvor du skal tage hen. Det er altid fedt med ekstra CashPoints, men det er også et vældig godt produkt.

Konklussion

18% afslag på turer og attraktioner er i sig selv en god deal og 5% CashPoints oveni er blot endnu bedre!

Du behøver ikke flyve med Norwegian for at udnytte rabatten, du skal blot være medlem af Norwegian Reward. Se hvad der findes af muligheder eller bestil noget i din egen hjemby hvis du ønsker det.

Oprindeligt bragt på InsideFlyer.no af Martin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *