Få 30% rabat på bonusbilletter med Singapore Airlines og KrisFlyer i deres Spontaneus Escapes kampagne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi skriver jævnligt om Singapore Airlines månedlige kampagne “Spontaneus Escapes”. Denne kampagner giver store rabatter på antallet af miles, der kræves til forskellige destinationer som Singapore Airlines og SilkAir flyver til.

Med disse kampagner, kan man altså finde nogen helt fantastiske tilbud.  Den aktuelle kampagne gælder på udvalgte Singapore Airlines og SilkAir flyvninger som er reserveret senest D. 30. April 2019.

Rejsen skal ligge i perioden mellem 1-31. Maj 2019. (Dog er der et par enkelte blackout datoer på nogen ruter).

Hvor kan du så komme hen?

Leder du efter billetter på business class, er listen i denne måned ikke særlig spændende. 

Ønsker man dog en billet på economy, kan man flyve fra enten London eller Paris til Singapore for ikke mere end 26600 KrisFlyer miles (skatter kommer dog oveni) for en enkelt rejse.

For at finde de snedsatte priser, skal du logge ind på din KrisFlyer konto og søge efter bonusbilletter som normalt. I starten vil man se standardpris, men så snart man vælger en afgang, bliver rabatten vist. 

En vigtig detalje er også, ar der ikke er nogen tillæg ved indløsning af KrisFlyer miles på bonusbilletter hos Singapore Airlines eller SilkAir, så skatter og afgifter er rimelige. 

Til sammenligning kræver British Airways f.eks. 35.000 Avios + £ 229.12 på ‘Peak’ datoer og 22.750 Avios + £ 229.12 på ‘Off Peak’ datoer.

Som skrevet tidligere, er der ikke så meget på listen, hvis du er på udkig efter business class billetter, men der er alligevel lidt.

Det er f.eks. Rigtig god værdi med en tur fra SFO til Singapore for 66.500 KrisFlyer miles.

Derudover er der også rigtig gode priser på billetter ved flyvninger rundt i Asien. 

Sådan får du KrisFlyer Miles

Langt den nemmeste og bedste måde at samle KrisFlyer Miles på i Storbritannien, er ved at overfører American Express Membership Rewards Points til en 1: 1-sats. Bemærk, at KrisFlyer Miles udløber efter 3 år, uanset kontoaktivitet, så vær så opmærksom på dette, hvis du begynder at samle miles. 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Joe Deeney fra insideflyer.co.uk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *