Norwegian-kunder har doneret over 19 mio. kr. til UNICEF

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians samarbejde med UNICEF har bidraget til at hjælpe hundredtusinder af børn i hele verden.

Med et enkelt klik har Norwegians passagerer siden 2015 doneret mere end 19 millioner kroner, når de har bestilt flybilletter på Norwegians hjemmeside. Danskerne giver mest.

Siden 2015 har det fulde bidrag fra Norwegians passagerer hjulpet med at redde mange liv. 19 mio. kr. giver mulighed for at installere over 7.000 brønde med vandpumper (én brønd kan forsyne en hel landsby eller flygtningelejr med rent drikkevand), eller madrationer i form af energimadpakker til 184.000 børn i to uger, eller poliovacciner til 5,7 millioner børn.

Norwegians passagerer har siden 2015 kunnet donere 25, 50, 75 eller 100 kroner, når de køber en flybillet på selskabets hjemmeside. 25 kroner er nok til at fuldvaccinere 10 børn mod polio, 50 kroner giver 1.000 vandrensningstabletter – nok til 5.000 liter rent drikkevand – 75 kroner giver 21 energimadpakker, der svarer til en uges ration for et underernæret barn, og 100 kroner er nok til skolebøger til en hel klasse.

“Flere bidrager, når det er nemt at give”

koncernchef i Norwegian Bjørn Kjos udtaler:

Jeg vil gerne takke vores fantastiske passagerer for den gavmildhed, de har udvist. Deres bidrag gør, at UNICEF kan sørge for, at endnu flere børn får den fremtid, de fortjener. Når det er nemt at donere, er der mange flere, der bidrager.

Generalsekretær i UNICEF Norge Camilla Viken fortæller:

Det her er en måde at bidrage på, der kræver meget lidt af den enkelte, men som kan betyde liv og død for dem, der modtager hjælpen. På vegne af UNICEF og børn verden over, vil vi gerne sige tak til Norwegians passagerer for, at de bekymrer sig og bidrager. Det betyder utroligt meget, og derfor er det så dejligt at se, at både nye og gamle passagerer fortsætter med at hjælpe til. På den måde redder vi børns liv.

Danskerne giver mest per person
I 2018 donerede Norwegians passagerer næsten 7 mio. kr. i alt. Samlet set har kunderne i Norge givet det største bidrag i 2018, hvilket kan forklares med, at det er i og fra Norge, at flyselskabet har flest ruter. I 2018 donerede de danske kunder i alt næsten 163.000 kr., og gennemsnitsdonationen lå på 45 kr., hvilket gør danskernes bidrag per donation til det højeste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *