Air France introducere nye kits til børn på deres langruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France vil fra maj måned i år tilbyde nye aktivitets kits på deres langdistance ruter til børn mellem 5 og 11 år.

Skal du rejse oversøiske med Air France denne sommer, og rejser du med børn i alderen 5 til 11 år, så kan du, eller rettere børnene, se frem til at få udleveret et opdateret aktivitets kit.

Det nye kit har fået et design i friske farver og indeholder en tommestok, en nøglering, en aktivitetsbog, farveblyanter og en “kumihimo” som bl.a. kan bruges til at flette armbånd med. Selve tasken kan pustes op og bruges som pude.

Fotokredit: Air France.

Som mange andre flyselskaber vil Air France også gerne gøre flyrejsen til en leg for børnene. Ud over det nye aktivitets kit, har selskabet også lanceret et web site med svar på 100 spørgsmål, som børn kunne tænkes at have til det at rejse med fly.

Et kit som det Air France tilbyder kan aldrig stå alene, men som far bliver jeg altid glad når flyselskaberne har lidt til børnene. Jeg synes ofte at nyhedsværdien alene, får rejsen til a føles kortere for min knægt på fire – og dermed også kortere og lettere for hans forældre!

Kilde og fotokredit: Air France.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *