Få adgang til Al Safwa First Class Lounge som Privilege Club Platinum

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways’ Al Safwa-lounge i Doha, en af verdens mest eksklusive First Class-lounges, er netop blevet lidt mere tilgængelig. Nu kan passagerer med topstatus i loyalitetsprogrammet Privilege Club også bruge loungen.

Qatar Airways har netop lanceret en betydelig forbedring for sine kunder med topstatus i loyalitetsprogrammet Privilege Club. Har du billett til business class og Platinum-status kan du nu benytte den spektakulære Al Safwa-lounge på din næste mellemlanding i Doha.

Qatar Airways Al Safwa First Class Lounge
Foto: Qatar Airways

En af verdens bedste First Class-lounges

Det er svært ikke at lade sig imponere af Qatar Airways Al Safwa-lounge. Her er der ikke sparet på noget, med eksklusivt design, enormt højt til taget, spa, soverum, og førsteklasses mad og drikke. indtil nu har adgangen været begrænset til passagerer i Qatar Airways First Class og betalende business class-passagerer. 

Foto: Martin Damm

Siden Qatar Airways kun tilbyder First Class på nogen få udvalgte ruter, har der som regel været rigtig godt med plass i Al Safwa First Class Lounge. Flyselskabet har derfor valgt også at give adgang til sine bedste kunder.

Fortsat ikke for alle

Når det er sagt er der nok ingen fare for at Al Safwa-loungen bliver overfylt i første omgang. Platinum-status i Privilege Club hænger ganske højt for de fleste af os og du skal have et rejsemønster som ligger ganske langt over gennemsnittet for at opnå topstatus. For de det gælder, er det imidlertid en betydelig verdiøgning for medlemskabet.

Udover at være en betydelig forbedring for Plainum-medlemmer vil dette nok også frigøre noget kapacitet i Al Mourjan Business Class Lounge, som på trods af sin enorme kapacitet kan være ganske fuld. For flyselskabet giver det sandsynligvis også mere mening at slække lidt på kravene, end at tilbyde et femstjerners loungetilbud i verdensklasse som ingen har mulighed for at benytte sig af.

Qatar Airways Al Safwa First Class Lounge

Det er vigtigt at bemærke at tilbudet kun gælder rejsende med topstatus i Qatar Airways’ eget loyalitetsprogram. Har du topstatus i Oneworld hos et andet selskab har du fortsat ikke adgang med en normal business class-billett. 

Hvis du ikke er medlem af Privilege Club, kan du tilmelde dig her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *