Få en god portion EuroBonus point på din forsikring

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu kan du også få EuroBonus point på dine forsikringer hos Købstædernes Forsikring. Få et tilbud – og tjek, om du skal skifte selskab.

EuroBonus har udviklet sig fra udelukkende at være loyalitetsprogrammet for SAS til at være et bonusprogram for mange forskellige virksomheder. Den seneste partner er Købstædernes Forsikring, hvor du har mulighed for at få op til et bonuspoint for hver krone, du betaler på dine forsikringer. Dermed ligger pointoptjeningen på forsikringen i den høje ende.

2500 point på hver forsikring

Du kan tjene 2500 EuroBonus point på hver af disse forsikringer:

  • Indboforsikring
  • Motorforsikring
  • Parcelhusforsikring
  • Fritidshusforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Lønsikring.

Hvis du samler dine forsikringer, vil du endda få et EuroBonus point for hver krone du betaler, hvis du har en indboforsikring og mindst 2 af følgende forsikringer: Motorforsikring, parcelhusforsikring, ulykkesforsikring eller lønsikring.

Dog vil du ikke få point på gebyrer og afgifter. På min indboforsikring løb disse op i omkring 140 kroner, som inkluderer

  • 60 kroner i bidrag til stormflods- og stormfaldsbidrag
  • 40 kroner til garantifonden
  • 34 kroner i skadeforsikringsafgift
  • 6 kroner i opkrævningsgebyr.

Du kan læse mere om tilbuddet her

Er det et godt tilbud?

Du kan gå ind på Købstædernes Forsikrings hjemmeside og hurtigt regne ud, om du kan tjene penge på at skifte. Da forsikringer er meget individuelle, er det nødvendigt, at du laver en eksakt beregning på din situation. I mit tilfælde var det rimeligt nemt. Jeg har en indboforsikring med rabat gennem min fagforening. De øvrige forsikringer er ikke aktuelle for mig. Jeg betaler ca. 2.900 kroner for min nuværende forsikring – og en hurtig beregning viste, at jeg kunne få en tilsvarende forsikring hos Købstædernes Forsikring for godt 3.200 kroner.

Med andre ord, kommer jeg til at betale 300 kroner for 2.500 EuroBonus point. EuroBonus point er 8 – 10 øre værd for mange læsere på InsideFlyer. EuroBonus medlemmer med et SAS EuroBonus MasterCard Premium kan dog have en væsentlig højere værdi på deres bonuspoint. Jeg har vurderet, at det ikke er bøvlet værd, at flytte mine forsikringer. Men dine individuelle beregninger kan vise et andet resultat. Derfor vil jeg opfordre dig til at lave en beregning på dine forhold.

Bruger du allerede Købstædernes Forsikring?

Alle eksisterende kunder hos Købstædernes Forsikring kan også få EuroBonus point på deres forsikringer. Kunderne skal blot kontakte selskabet for at få EuroBonus Point.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *