Apollo lancerer rejser til “Destination Unknown”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Live a Little! Det er mottoet for Apollos helt nye rejsekoncepter, der sender eventyrlystne rejsende til ukendte destinationer. Alt, hvad man skal gøre, er at pakke kufferten og tage imod verden med åbne arme.

Luk øjnene, bestil en rejse, pak kufferten, og lad destinationen være en overraskelse! Apollo har lanceret et helt nyt rejsekoncept, hvor den rejsende bliver overrasket med, hvilken destination der bliver målet.

Under mottoet ”Live a Little” vil Apollo således sende danskerne til destinationer, som vi måske ikke selv havde overvejet. Og det til priser fra 1.500 kr. for en rejse.

Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo forklarer om konceptet:

Vi har mange rejsende, der ender på de samme destinationer og sågar på de samme hoteller igen og igen. Eller som rejser til en destination, som naboen har anbefalet. Og det er naturligvis også trygt og rart. Men vi vil gerne ryste lidt op i markedet og vise nogle andre destinationer frem, som helt sikkert også vil overraske positivt, og som måske endda kan blive en ny favorit.

Tag chancen, eller sæt lidt tryghed på billetten
Prisen for en rejse til ”Destination Ukendt” starter ved 1.500 kr. og vil bringe en til en destination i Apollos almindelige charterprogram, som kan være hvad som helst og hvor som helst.

Er man dog ikke helt tryg ved den model, så kan man tilkøbe lidt sikkerhed for yderligere 1.000 kr. pr. person og på den måde være garanteret minimum 4 hotelstjerner.

Glenn Bisgaard forklarer videre:

”´Live a Little har lidt for enhver smag. Men fokus er på, at man skal tage chancen, få nye indtryk og opleve nye ting: Nye madoplevelser, nye mennesker, nye stilarter og nye omgivelser. Og så kan man selv bestemme, om man vil bruge lidt ekstra feriebudget på at få den lille ekstra sikkerhed for højere standard.

”Live a Little” er netop blevet lanceret hos Apollo og koster altså fra 1.500 kr. pr. person (2.500 kr. pr. person med garanti for minimum 4-stjernet hotel). Man vælger blot “Live a Little” eller “Live a Little PLUS” på Apollos hjemmeside samt, hvilken uge man vil rejse i. Rejser man i øvrigt med børn, er der mulighed for at vælge ”Live a Little Family”, så hotellet er familievenligt.

Senest to uger inden afrejse løfter Apollo sløret for, hvornår man præcist skal rejse, og hvor turen går hen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *