Få gratis hotelophold ved at holde mødet ude i byen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Næste gang du skal holde et møde ude i byen, så kan du få et gratis hotelophold med i købet. Du kan gøre det ved, at holde dit møde på et af hotellerne i kæden Carlson Rezidor.

Måden at sikre sig en gratis overnatning er at du ved at holde et møde optjener Gold Points. Disse Gold Points er de samme, som du optjener ved at overnatte på et af hotellerne i Carlson Rezidor kæden. Sådanne møder eller konferencer kan hurtigt kan løbe op i et stort beløb, så du kan på denne måde hurtigt optjene Gold Points nok til en eller flere overatninger.

Det er i følgende hotel brands, som du kan vælge imellem:

  • Quorvus Collection
  • Radisson Blu
  • Radisson
  • Radisson RED
  • Park Plaza
  • Park Inn
  • Country Inns & Suites
Der er 7 mærker i Rezidor kæden, hvor langt de fleste af hotellerne kan holde møde eller konference.
Der er 7 mærker i Carlson Rezidor kæden, hvor langt de fleste af hotellerne kan holde møde eller konference.

Der er over 1000 hoteller i verden, hvor du kan holde dit møde eller konference. Derfor er der rigtig god mulighed i at optjene såkaldte Gold Points, som du skal bruge for at “betale” for din gratis overnatning.

Du optjener 5 Gold Points per dollar du betaler samlet for dit møde eller konference. Regnestykket bliver derfor, at hver gang du har holdt møder eller konference for 1800 dollars, så har du til en gratis overnatning. For 1800 dollars optjener du 9000 Gold Points, som er nok til en overnatning på et hotel i den laveste kategori.

Hvis du istedet vælger at holde en konference og totalbeløbet bliver 95000,- kroner, så vil dette give dig muligheden for at optjene godt 70000 Gold Points – nok til en overnatning på Radisson Blu Hotel Champs Elysees i Paris. Dette er et rigtigt godt hotel og en overnatning koster typisk 3-400 Euro.

Carlson Rezidor har lavet en dedikeret hjemmeside til deres møder og konferencedel. På denne side kan du let bede om se hvilke hoteller, som kan rumme det antal deltager og andre krav du har.

Et eksempel på et par af Radisson hotellerne i København og deres møde- og konferencefaciliteter viser følgende:

Oversigt over de 3 Radisson hoteller og deres møde- og konferencefaciliter.
Oversigt over de 3 Radisson hoteller og deres møde- og konferencefaciliter.

Læs mere om møde- og konferencemulighederne på et Carlson Rezidor hotel her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *