Test: Andaz, Liverpool Street

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Andaz kæden, som er en del af Hyatt Gruppen, er ikke repræsenteret så meget i Europa. Det er kun i Amsterdam og i London at de findes.

Andaz, Liverpool Street, er er forbundet med Liverpool Street station. Det giver en god placering, samtidig med at bygningen hotellet ligger i er ganske imponerende.

IMG_2426-1024x768

Bygningen er et sympatisk og moderne ombygning af et jernbanehotel. Det gør bygningen imponerende set udefra. Når man så går igennem svingdøren, er omfanget af ombygningen klar. Der erhøjt til loftet og synlige elevatorer. Dertil vrimler med underdrevet design detaljer.

IMG_2423-1024x768

IMG_2422-1024x768

Der er ingen reception – som det plejer at være i alle Andaz hoteller, men personalet svæver rundt og samler gæster op for at checke ind. Min seneste overnatning tilbød et værelse på 6. etage på hotellets bagside. Da hotellet er en ombygning, betyder det at der er nogle mærkelige detaljer på nogle værelser. Hotellet praler med sit eget frimurer tempel.

IMG_2425-1024x768

Mit værelse var langt og tyndt, med et hældende loft og to koøjer, hvilket betød at jeg havde udsigt til de omkring liggende bygninger. Jeg lukkede lyset ude ved hjælp af de lameller der var over vinduet.

IMG_2416-1024x768

Soveværelset havde et skrivebord, masser af fri plads og en fri minibar, som er en del af Andaz hotellets koncept.

IMG_2418-1024x768

IMG_2415-1024x768

De behagelige stole vendte væk fra fjernsynet, men fjernsynet kunne ses fra sengen. Til trods for de små vinduer, var der masser af lys som fik værelset til at virke lyst.

Badeværelset, som var beklædt med hvide fliser, havde både badekar og brusebad. Toilettet bruger sugekraft og kan larme en lille smule.

IMG_2413-1024x768

IMG_2411-1024x768

Wifi’en virkede ikke i adskillige timer efter jeg ankom, men virkede igen i løbet af aftenen. Hyatt Diamond Morgenmad begyndte ikke før klokken 7 og var desværre for sent til at jeg kunne benytter mig af det.

Alt i alt sov jeg godt og arbejdede forfrisket den næste morgen.

Oprindeligt vist på InsideFlyer.co.uk (Forfatter: )Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ God beliggenhed lige ved siden af Liverpool Station
+ Gratis non-alkoholsk minibar
+ Flot design
+ Forskellige restauranter

Cons

- Værelserne er dårligt isoleret
- Nogle værelser har mærkelige indretning
- Nogle features har design over praktisk indretning
- Ingen hentede mine sko for at blive pudset trods det er en del af servicen

Service

Beliggenhed

Værelser

Features

Valuta for pengene

Generel Vurdering

Konklusion

En god fremstilling af Andaz konceptet i Europa

3.7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *