Prøv lykken – Ny Hyatt status challenge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

World of Hyatt tilbyder i øjeblikket en status challenge til nogen rigtig heldige rejsende.

Rygterne har stået på i et stykke tid, hvor nogen af Hyatt’s Sales Managers efter sigende, skulle ha’ fået tilladelse til at tilbyde “fast-track” status for gæster der besøger hotellerne ofte/eller brugere mange penge på hotellerne. Og nu virker det altså til, at der er noget mere officielt tilgængeligt.
Det virker dog til, at det kun ser ud til at være for ansatte i bestemte virksomheder – men der er ingen specifikke virksomheder, der er nævnt.

Anyway – hvis du er på udkig efter en Hyatt status og tilfældigvis arbejder for et større firma, kan du prøve lykken herunder.

 

Du kan finde tilmeldingssiden for tilbuddet her.

HVIS du er kvalificeret, er alt du behøver faktisk dit Hyatt medlemsnummer samt din e-mail adresse til din arbejdsmail.

Som du kan se ovenfor, er det desværre ikke muligt for os på Insideflyer at tilmelde os.

Detaljer

World of Hyatt Explorist status kan blive din, hvis du tilmelder dig senest d. 28. november 2019. Tilmelder du dig, modtager du Explorist status i 90 dage. Hvis du har 10 kvalificerende overnatninger i perioden (på ethvert Hyatt hotel eller feriested), beholder du din status frem til februar 2021.

Har du yderligere 10 kvalificerende overnatninger på ethvert Hyatt Hotel eller feriested indenfor de 90 dage efter registrering, modtager du Hyatt Globalist status frem til februar 2021.
Med globalist status kan du nyde endnu flere belønninger som f.eks. 30% bonuspoint, adgang til Club Lounge inkl. morgenmad og meget mere.

Er du allerede Hyatt Explorist?

Er du allerede Hyatt Explorist, kan du benytte dig af fast-track tilbuddet til Globalist status.

For at benytte sig af det tilbud, kræver det at du har 20 kvalificerende overnatninger på ethvert Hyatt hotel eller feriested for, at opnå globalist status frem til 2021.

Konklusion

Det er synd, at det ikke er mere målrettet, da jeg kunne forestille mig at mange læsere (inkl. mig selv) er meget fristet af tilbuddet. Hyatt Globalist betragtes som en af de bedste statusser der tilbydes af de store hotelprogrammer – og i betragtning af det nye SLH-partnerskab, er der i dag mange World of Hyatt muligheder i både UK og Europa.

 

20 overnatninger på 90 nætter er stadig en del, når man kun har en hotelkæde at vælge imellem. Sammenligner man f.eks. med Hilton Diamond udfordringen, kræver denne kun 8 ophold, så man kan ikke ligefrem sige, at Hyatt giver deres medlemskort nemt væk.

Forhåbentlig kommer der noget for alle Hyatt medlemmer i fremtiden som alle kan benytte sig af, da det desværre kun er nogen få heldige, der får chancen i denne Hyatt Status Challenge.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Joe Deeney på vores søsterside insideflyer.co.uk. 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *