Rejse Deal: Qatar Airways Business Class til Bangkok for 10.543,- kroner i deres Qsuite

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways kommer løbende med ganske gode tilbud på deres Business Class billetter. Lige nu er de klar igen og du kan komme til Bangkok for kun 10.543,- kroner og samtidig med prøve deres helt fantastiske Business Class Qsuite.

Der er flere gode tilbud fra Norden og til Bangkok. Men den bedste til prisen er at flyve fra Stockholm. Grunden er at Qatar Airways der har indsat fly, som har deres fantastiske Qsuite ombord – det er nok verdens bedste Business Class produkt på markedet i øjeblikket.

Læs mere: InsideFlyer tester Qatar Airways Qsuite

Priserne starter ved 10.543,- kroner for en returbillet og der er gode rejsetider at finde.

Fra København koster det lidt mere, men forsat gode priser. Der kan du desværre ikke starte med at flyve Qsuite, da Qatar Airways endnu ikke har indsat dette på denne rute.

Forsat er en pris på 11.694,- kroner ganske attraktiv selvom det ikke er med Qsuite fra København. Du sparer trods alt tiden og den ekstra flybillet ved ikke at skulle starte og slutte rejsen i Stockholm.

Men skal du have det ypperste i Business Class, så er det værd at tage den ekstra omvej via Stockholm.

Næsten et sølvkort optjent

En rejse med Qatar Airways giver også hele 540 Tier Points til din British Airways Executive Club konto. Dette er reelt det du skal bruge for at få et sølvkort ved British Airways. Du mangler kun 60 Tier Points og 4 flyvninger med British Airways og så er et sølvkort sikret. Dette giver dig ret til Fast Track og Lounge adgang.

Søg og bestil

Du kan som tidligere nævnt finde disse super lave priser på flyvninger frem til slut december 2019. Især i slutningen af året er der gode muligheder for at finde den lave pris. Vi kiggede på afgange i december 2019. Bemærk at der er et krav om du skal være afsted i minimum 5 dage.

Søg via Momondo på dette link og så kommer priserne frem.

Kommentarer

  1. Anders siger

    Det er vel med smagen som med bagen: jeg rejste med QR DOH-FRA i December 2018 i Qsuite. Stor skuffelse: man er i Qsuites som lukket inde i et bur og hvis man vil sidde fremadrettet har man næsten 1 hel meter ud til vinduet saa man kan daarligt se ud. Saa kan man sidde bagudrettet, men det kan man jo gøre i Øresundstoget hvis man føler for det (jeg hader det!). Qsuites er rent røveri og Jeg savner kabinens storhed og rummelighed. Giv os de store B777’ere hvor man kan traekke vejret og se fremadrettet hvad der sker i kabinen og dyrke visionerne. Jeg kan sidde overalt i de store kabiner – undtagen 1ste raekke, hvor man er henvist til at glo ind i en plastikmur og ikke kan naa at gøre sig klar når servicevognene vælter ud….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *