Thomas Cook kåret til europas bedste charterselskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Thomas Cook Airlines Scandinavia modtog i går TripAdvisor prisen 2019 TRIPADVISOR TRAVELLERS’ CHOICE AWARD FOR LEISURE AIRLINE – EUROPE

Thomas Cook Airlines Scandinavia har i går vundet 2019 TripAdvisor Travellers’ Choiceawards for flyselskaber. TripAdvisor uddeler prisen blandt Europas førende charter flyselskaber og vinder er baseret på bade kvalitet og kvantitet af kundernes anmeldelser af Spies’ eget flyselskab samlet over en periode på 12 måneder.

Per Knudsen, administrerende direktør for Thomas Cook Airlines Scandinavia udtaler:

Vi er meget beærede og stolte af at have vundet TripAdvisors pris. Den er nomineret af vores Spies gæster og beviser, hvordan vi leverer fremragende kvalitet og service på hver eneste flyvning og lever op til vores løfte. Denne pris er vundet af vores medarbejdere – og jeg er oprigtigt stolt af at lede et team med så engagerede og kompetente mennesker.

Thomas Cook Airlines Scandinavia flyver året rundt chartergæster til sol og strand for Spies, Ving og Tjäereborg. Det erklærede formål er at sikre, at turoperatørerne får branchens mest tilfredse gæster ved at levere de bedste charterflyvninger til konkurrencedygtige priser, baseret på udvikling, service og punktlighed.

Jan Vendelbo, adm. Direktør, Spies Rejser er også glad for prisen:

Det er virkelig en fornøjelse at se vores flyselskab modtage så flot en anerkendelse. Vores gæster er meget glade for Thomas Cook Airlines Scandinavia og fremhæver igen og igen, hvordan de oplever, at deres ferie starter og slutter i lufthavnen. De fortæller om en fremragende service ombord og de sætter virkelig stor pris på vores store taxfree udvalg, som de shopper hjemmefra og får leveret om bord.

Prisen blev overrakt af Kevin Maloney, TripAdvisor Vice President Business Development, Flights ved en festlig prisoverrækkelse i Thomas Cook hangaren i Dragør. Det blev gjort med ordene:

Tillykke til Thomas Cook Airlines Scandinavia for at være Travellers’ Choice Airlines-vinder i år. Denne prestigefyldte pris er nomineret blandt rejsendes favoritflyselskaber. Anerkendelsen direkte fra forbrugerne er beviset på en fremragende service, verdensberømt kvalitet og fantastisk værdi. Thomas Cook Airlines Scandinavia-teamet bør være stolt af deres pris, da rejsende rundt om i verden har sagt, at dette flyselskab er blandt deres foretrukne luftfartsselskaber, når de vælger at flyve.

Om Thomas Cook Airlines Scandinavia

Thomas Cook Airlines Scandinavia, TCAS, blev etableret i 1994 som en sammenlægning af Scanair og Spies’ Conair. I 2013 blev TCAS en del af engelskejede Thomas Cook Group.

Flyselskabet flyver chartergæster for Spies, Ving og Tjæreborg fra de fire nordiske lande til sol og strand på de meste populære feriedestinationer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *