Dobbelte elite nætter hos Andaz Hotels & Resorts (Hyatt)

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hyatt har lige nu en kampagne, hvor du optjener dobbelt elite nætter. Dette gælder kun for Andaz hoteller og resorts. Registrering er dog ikke nødvendig.

Kampagnen løber frem til den 31. august 2018. Dobbelte nætter bliver automatisk tilføjet til din konto. Der er ikke mange Andaz hoteller i Europa, men en mulighed kunne være en weekendudflugt til Amsterstam, hvor hotellet ligger på den berømte Prinsengracht.

Dobbelte elite nætter hos Andaz

De dobbelte elite nætter tæller med for din elitestatus. Hvis du bor på et Andaz-hotel i kampagneperioden, vil du nå elitestatus hurtigere. Med hver status får du andre, ekstra fordele, såsom en opgradering til en suite. Der er følgende elitestatuser i World of Hyatt loyalitetsprogrammet:

  • Discoverist efter10 nætter eller 25.000 basispoint
  • Explorist efter 30 nætter eller 50.000 basispoint
  • Globalist efter 60 nætter eller 100.000 basispoint

Hvis du altså sover mindst 5 nætter på et Andaz hotel i kampagneperioden, har du allerede nået Discoverist status. Alle fordele ved de forskellige elite statusser kan findes her.

De ekstra nætter, som du tjener med denne kampagne, krediteres på din konto i den første uge i september. Da registrering ikke er obligatorisk, behøver du ikke gøre noget. Det er datoen på udtjekningstidpunktet, der skal falde indenfor perioden. Så hvis du tjekker ud senest den 31. august, deltager du automatisk i kampagnen. Hvis du tjekker ud den 1. september, tæller opholdet ikke med.

Alle ophold, der normalt tjener point og nætter, tæller med. Det vil sige bookinger foretaget direkte via hotellets hjemmeside eller Hyatt appen, gratis ophold betalt med et certifikat eller Point & Cash bookinger.

I øjeblikket er der 17 Andaz hoteller i verden. Det er dog en god kampagne, hvis du snart skal bo på et Andaz hotel.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *