Få at se hvordan du kan prøve den nye British Airways Club World Suite Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går kunne vi afsløre som de første i Danmark hvordan den nye British Airways Club World Suite Business Class kommer til at se ud. I dag kan vi fortælle på hvilke ruter den starter ud med at blive brugt på.

Det er på de nye fly fra Airbus af typen A350-1000XWB, som vil få denne nye kabine ombord. Den er i øjeblikket planlagt til at blive sat i produktion fra oktober måned 2019. Det kan dog ændre sig, hvis produktionen bliver forsinket eller bliver hurtigere færdig. Airbus giver kun op til 30 dages varsel på hvilken dato den endelige levering sker.

Læs mere: Se de første billeder af den nye Club World Suite Business Class

Konfigurationen af det nye Airbus A350-1000XWB ser ud som følger:

  • Club World Suite Business Class får 56 sæder
  • World Traveller Plus får 56 sæder
  • World Travller får 219 sæder

Starter på ruter i Europa

Som det ser ud nu, så starter det nye fly på ruten mellem London Heathrow og Madrid. Dette er for at personalet skal lære det nye fly at kende. Det er for eksempel hvordan sæderne virker, hvordan de skal servere for passagerne, hvordan sikkerheden ombord er og hvordan de nye galleys skal bruges.

Så du kan spekulativt begynde at booke bonusbilletter til denne rute i perioden op til oktober måned, hvor den skal bruges på de første langruter.

De første langruter er til Toronto og Dubai

Det første Airbus A350-1000XWB starter på at flyve mellem London Heathrow og Toronto. 7 dage senere vil det også flyve mellem London Heathrow og til Dubai.

Selve ruteprogrammet ser således ud:

  • London Heathrow – Toronto eff 01OCT19 BA93/92
  • London Heathrow – Dubai eff 08OCT19 BA107/106

Ovenstående ruteprogram gælder fra til den 26. october 2019.

Seatmap viser allerede den nye Club World Suite kabine på turen til Toronto den 1. oktober 2019.

Igen kan du allerede nu begynde at booke dig ind på de offentliggjorte ruter. Det er som nævnt før ikke en garanti at det påbegyndes præcist den 1. oktober 2019. Men vil du være blandt de første, så er det måden at gøre det på.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *