Får SAS nye ejere i dag?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har indkaldt til pressemøde her klokken 18:00 onsdag den 3. oktober 2023. Vi forventer at SAS nævner hvem der bliver de nye ejere af SAS.

Pressemødet vil blive holdt på SAS hovedkvarteret i Sverige og vi vil kunne møde

Følg selv med

Du vil selv kunne følge med via live streaming på dette link.

SAS har været under Chapter-11 beskyttelse siden midten af 2021. Det er sket ved hjælp af de amerikanske domstole. Det har betydet at et langt arbejde på at lave en restrukturering i SAS på både den financielle side, men også ejerstruktureren har været i gang.

Det er netop ejerstrukturen vi forventer nyt om på aftens pressemødet.

Vi forventer at SAS CEO Anko van der Werff og bestyrelsesformand Carsten Dilling vil være tilstede på pressemødet.

Der har været en budkrig mellem to parter i gang, så det bliver spændende hvem der er den anden part. Vi kender den ene part, som er Apollo Global Management, et kapitalfondslignende finanshus der har stor erfaringen inden for at “redde flyselskaber” og den danske stat.

SAS tidligere meldt ud at forventer at deres nuværende aktier vil forblive værdiløse eller tæt derpå. Så de mange nuværende aktionærer vil kunne miste en del ved denne ændring – især hvis de ikke har fået solgt ud.

På nyheden i dag stiger aktien dog markant. Den er steget på børsen tirsdag morgen med knap 15 procent til 0,20 kroner.

Scandinavian Airlines Airlines A320-251N (SE-DOY) i at Dublin Airport (DUB) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *